Virtual office huren in Brussel

Via een virtueel kantoor bij Tech.Lounge Brussel heb je een eigen zakelijk adres in het hart van België zonder een eigen kantoor te huren. In de hightech omgeving van Tech.Lounge Brussel heeft jouw bedrijf, vereniging of federatie een centrale hub in het hart van Europa. Inclusief alle administratieve diensten.

Vraag hier je offerte

 

Virtual office?

Heb je geen kantoor nodig maar wil je communiceren vanuit een professioneel adres, dan is een virtueel kantoor de ideale oplossing. Je kan dan overal werken zonder de voordelen van een fysiek kantoor op te offeren. Je beschikt immers over een heel scala aan diensten die jouw bedrijf efficiënt laten draaien.

Virtueel kantoor als maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van een bedrijf is het officiële adres van de onderneming waar alle briefwisseling toekomt. Een 'virtual office' of virtueel kantoor kan hiervoor gebruikt worden, zonder de kosten en lasten van een traditioneel kantoor. Jouw voordelen:

 • Professionele omgeving.Lounge biedt een professionele omgeving en geeft de uitstraling van jouw bedrijf een extra boost.
 • Zakelijk adres met professionele postbehandeling. Haal zelf jouw post of laat Tech.Lounge jouw post verwerken.
 • Gratis coworking spaces. Maak gebruik van de Lounge coworking spaces voor een beperkt aantal uren per maand (met credits).
 • Meeting rooms. Maak voordelig gebruik van de on-site meeting rooms met cateringdienst en restaurant (in Tech.Lounge Brussel).
 • Hightech faciliteiten en parking. Alles is aanwezig: parking, catering , technische ondersteuning en diverse ontspanningsmogelijkheden om te netwerken.

Wat kost een virtueel adres in Brussel ?

Tech.Lounge biedt duidelijke en flexibele overeenkomsten voor het huren van virtuele kantoren (vanaf € 110 per maand).

De virtuele adressen worden via driemaandelijkse facturen op voorhand gefactureerd.

Bekijk onze prijzen

 

Virtueel kantoor als instap om business uit te testen

Een virtueel kantoor is een uitstekende instapformule voor zelfstandigen en startende ondernemers die hun zakelijk potentieel willen toetsen. Draait de business naar behoren? Dan is de stap van een virtueel naar een eigen fysiek kantoor bij Tech.Lounge, eventueel in combinatie met coworking spaces, een kleine stap. Dit bespaart een hoop stress want je hoeft je adres dan niet meer aan te passen.

Onze virtual offices zijn ook uitstekend geschikt voor:

 • ondernemers die voortdurend onderweg zijn;
 • geen fysieke kantoorruimte voor hun activiteiten nodig hebben;
 • gebruik willen maken van betaalbare administratieve ondersteuning;
 • verenigingen, federaties die een neutraal Belgische of Europees contactadres zoeken

Ontdek Tech.Lounge virtual office Antwerpen

Welke documenten zijn nodig voor het huren van een virtueel kantoor?

Voor een nieuwe aanvraag zijn volgende documenten vereist. Heb je deze documenten aangeleverd? Start dan meteen. Onze virtual offices zijn direct beschikbaar!

 • Naam van de onderneming en ondernemingsnummer
 • Oprichtingsakte van het bedrijf
 • Een geldig identiteitsbewijs van de bestuurder
 • Bewijs van gezonde financiële toestand van de onderneming

Zoek je een virtueel kantoor met persoonlijke service  in een technologische omgeving? Boek nu je virtueel kantoor Brussel

Lees hier wat onze klanten over TechLounge denken

Ik vond bij Tech.Lounge de ideale mix om succesvol te kunnen co-worken. Je hebt rustige plekjes om te gaan werken als je je volle concentratie nodig hebt, maar evengoed plaatsen waar altijd wel volk zit als je daar behoefte aan hebt. De faciliteiten, zoals vergaderzalen, opname-apparatuur voor green wall, koffiecorners, loungehoekjes zijn eigentijds en de Tech.Lounge ploeg staat altijd met de glimlach klaar om op je vragen te antwoorden. Een prettige werkomgeving in alle omstandigheden, zeker ook om met andere co-workers bijvoorbeeld eens te brainstormen over een issue waar je mee zit.

Eric Morren
Cruizy

Toon meer