Virtual office Antwerpen: kies voor Tech.Lounge

Via een virtueel kantoor bij Tech.Lounge kan je jouw bedrijf of organisatie in de groene rand van Antwerpen vestigen zonder een eigen kantoor te huren. Je werkt met een eigen zakelijk adres vanuit een professionele en hightech omgeving.

Vraag hier je offerte

 

Wat is een virtual office?

Heb je geen kantoor nodig maar wil je communiceren vanuit een zakelijk adres, dan is een virtueel kantoor de ideale oplossing. Je hebt dan een professioneel adres waar je gebruik kan maken van alle diensten. Na verloop van tijd kan je evolueren naar een echt eigen kantoor en/of coworking spaces.

Virtueel kantoor als maatschappelijke zetel
Een 'virtual office' of virtueel kantoor kan bij Tech.Lounge gebruikt worden als maatschappelijke zetel of postadres met alle ondersteunende diensten, zonder de kosten en lasten van een traditioneel kantoor. De maatschappelijke zetel van een bedrijf is het officiële adres van de onderneming waar alle briefwisseling toekomt.  Jouw voordelen:

 • Professionele omgeving. Lounge biedt een professionele omgeving en geeft de uitstraling van jouw bedrijf een extra boost.
 • Zakelijk adres met professionele postbehandeling. Haal zelf jouw post of laat Tech.Lounge jouw post verwerken.
 • Gratis coworking spaces. Maak gebruik van de Lounge coworking spaces voor een beperkt aantal uren per maand (met credits).
 • Meeting rooms. Maak voordelig gebruik van de on-site meeting rooms met cateringdienst en restaurant (in Tech.Lounge Brussel).
 • Hightech faciliteiten en parking. Alles is aanwezig: parking, catering , technische ondersteuning en diverse ontspanningsmogelijkheden om te netwerken.

Wat kost een virtueel adres in Antwerpen?

Tech.Lounge biedt duidelijke en flexibele overeenkomsten voor het huren van virtuele kantoren (vanaf € 110 per maand).

De virtuele adressen worden via driemaandelijkse facturen op voorhand gefactureerd.

Bekijk onze prijzen

 

Virtual office Antwerpen voor start-ups

Ben je het beu om als startend en ambitieus bedrijf je contacten in je eigen huis(kamer) of keuken te ontvangen. Bij Tech.Lounge heb je een professionele ontmoetingsplaats waar je je klanten, relaties en prospecten met de nodige allures kan verwelkomen.

Een echt zakelijk adres mét panache en met een betaalbaar dienstenpakket ter ondersteuning van jouw bedrijfsactiviteiten.

Virtueel kantoor als instapformule

Een virtueel kantoor is een interessante instapformule voor zelfstandigen en startende ondernemers die hun potentieel willen toetsen. Draait de business naar behoren? Dan is de stap naar een eigen Tech.Lounge kantoor - eventueel in combinatie met coworking spaces - maar een kleine stap. Dit bespaart je een hoop stress want je hoeft je adres dan niet aan te passen.

Onze virtual offices zijn ook uitstekend geschikt voor:

 • ondernemers die voortdurend onderweg zijn;
 • wie geen fysieke kantoorruimte voor zijn activiteiten nodig heeft;
 • wie gebruik wil maken van administratieve diensten;
 • verenigingen en federaties die een centraal zakelijk adres in de stad zoeken

Ontdek Tech.Lounge virtual office Brussel

Welke documenten zijn nodig voor het huren van een virtueel kantoor?

Voor een nieuwe aanvraag zijn volgende documenten vereist. Heb je deze documenten aangeleverd? Start dan meteen. Onze virtual offices zijn direct beschikbaar!

 • Naam van de onderneming en ondernemingsnummer
 • Oprichtingsakte van het bedrijf
 • Een geldig identiteitsbewijs van de bestuurder
 • Bewijs van gezonde financiële toestand van de onderneming

Zoek je een virtueel kantoor met persoonlijke service  in een professionele omgeving? Boek nu je virtueel kantoor Antwerpen

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Ik vond bij Tech.Lounge de ideale mix om succesvol te kunnen co-worken. Je hebt rustige plekjes om te gaan werken als je je volle concentratie nodig hebt, maar evengoed plaatsen waar altijd wel volk zit als je daar behoefte aan hebt. De faciliteiten, zoals vergaderzalen, opname-apparatuur voor green wall, koffiecorners, loungehoekjes zijn eigentijds en de Tech.Lounge ploeg staat altijd met de glimlach klaar om op je vragen te antwoorden. Een prettige werkomgeving in alle omstandigheden, zeker ook om met andere co-workers bijvoorbeeld eens te brainstormen over een issue waar je mee zit.

Eric Morren
Cruizy

Toon meer