De camera loopt: maak je video in de Tech.Lounge opnamestudioWaarvoor kan je de opnamestudio gebruiken?

Heb je nood aan een videoboodschap die je onmiddellijk kan gebruiken op sociale media? Zoek je een ruimte voor het opnemen van een spreker en zijn slides? Of heb je andere video wensen maar geen tijd of budget om een video crew in te huren?

Dan kan je in onze video-opnamestudio in een paar klikken en met een eenvoudig kort stappenplan, zelf jouw eigen video realiseren.

Contacteer ons voor meer informatie  |  Download de flyer

techlounge workerHoe werkt de Tech.Lounge opnamestudio?

Je kan in slechts enkele stappen een opname realiseren met behulp van gebruiksvriendelijke hightechapparatuur. Dankzij de green key wall, kies je de achtergrond zelf. Voor een presentatie sluit je een laptop aan en bepaal je waar de slides in beeld komen. Je gebruikt de microfoon of headset van de studio en start de opname via de laptop van de studio zelf. Eens de opname gestopt wordt (via studio laptop) kan je ze onmiddellijk herbekijken en het begin- en eindpunt bijsturen. Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn met het eindresultaat, dan start je gewoon opnieuw totdat alles naar wens is. De video ontvang je op het einde van het stappenplan in jouw eigen mailbox.

Ontdek hoe het werkt

techlounge workerVanaf € 300 per uur

Bekijk onze prijzen

 

Jouw voordelen:


icon professioneel

Technische
ondersteuning

Een AV-specialist helpt je met het  opstarten van de videoopname. Technische permanentie is mogelijk mits betaling van een supplement.

icon brievenbus

Opname direct
beschikbaar

Dankzij de speciale studio apparatuur kan je de opname onmiddellijk bekijken en (indien nodig) nog een keertje hermaken totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. 

icon coworking

Green key
wall

De green key wall zorgt voor een volledig personaliseerbare achtergrond. Stuur jouw beelden (ook bewegend) op voorhand naar ons door.

icon euro

Lage prijzen

De selfservice uitrusting heeft ook een positieve invloed op jouw totale uitgave. Er is immers geen extra video crew nodig.

 Neem contact opWerken in de Tech.Lounge in Antwerpen betekent ontmoeten, rustig werken, creatief kunnen brainstormen, all in one! We kunnen er terecht om geconcentreerd te werken in een afgesloten kantoor, maar collega’s kiezen vaak voor een flexplek in de coworking area. De Tech.Lounge is een mooie en aangename werkplek, waar het leuk is om teamoverleg of een creatieve brainstorm te organiseren. De American diner is een ruime plek, waar je telkens weer spontaan andere gebruikers ontmoet.

Robrecht Janssens
Agoria

Toon meer