Maak jouw eigen video in onze opnamestudioWaarvoor kan je de opnamestudio gebruiken?

Heb je nood aan een videoboodschap die je onmiddellijk kan gebruiken op sociale media? Zoek je een ruimte voor het opnemen van een spreker en zijn slides? Of heb je andere video wensen maar geen tijd of budget om een video crew in te huren?

Dan kan je in onze video-opnamestudio in een paar klikken en met een eenvoudig kort stappenplan, zelf jouw eigen video realiseren.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerHoe werkt het?

Je kan in slechts enkele stappen een opname realiseren met behulp van gebruiksvriendelijke hightechapparatuur. Dankzij de green key wall, kies je de achtergrond zelf. Voor een presentatie sluit je een laptop aan en bepaal je waar de slides in beeld komen. Je gebruikt de microfoon of headset van de studio en start de opname via de laptop van de studio zelf. Eens de opname gestopt wordt (via studio laptop) kan je ze onmiddellijk herbekijken en het begin- en eindpunt bijsturen. Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn met het eindresultaat, dan start je gewoon opnieuw totdat alles naar wens is. De video ontvang je op het einde van het stappenplan in jouw eigen mailbox.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerVanaf € 300 per uur

Jouw voordelen:


icon professioneel

Professionele
ondersteuning

Een AV-specialist helpt je met het  opstarten van de videoopname. Technische permanentie is mogelijk mits betaling van een supplement.

icon brievenbus

Opname is onmiddellijk
beschikbaar

Dankzij de speciale studio apparatuur kan je de opname onmiddellijk bekijken en (indien nodig) nog een keertje hermaken totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. 

icon coworking

Personaliseerbare 
achtergrond

De green key wall zorgt voor een volledig personaliseerbare achtergrond. Stuur jouw beelden (ook bewegend) op voorhand naar ons door.

icon euro

Interessante
kostprijs

De selfservice uitrusting heeft ook een positieve invloed op jouw totale uitgave. Er is immers geen extra video crew nodig.

 Neem contact op


View the embedded image gallery online at:
https://www.techlounge.be/nl/opnamestudio#sigProIdaa7e69a446


The Tech.Lounge offers the personal space, safety and hygiene that the new working reality demands while maintaining the office's social function.
It is a cosy place to be with many supporting facilities such as meeting rooms, a classroom and a Do-IT-Yourself recording studio.
We also enjoy a first-class service from the administrative and technical BluePoint staff.

Cathy Suykens
Cyber Security Coalition asbl/vzw

Toon meer