Classroom of the future, een bijzondere vergaderzaal!Wat is een 'classroom of de future'?

Ons klaslokaal bij Tech.Lounge in Brussel is een plaats waar het leren van morgen vorm krijgt. Opleidingen worden georganiseerd met de nieuwste onderwijsmethoden en de meest moderne technologische hulpmiddelen. ‘Blended learning’ is een onderwijsproces dat online digitale media combineert met traditionele lesmethoden. De oppervlakte van 150 m² kan worden verdeeld in een grote leerzone en 4 kleinere werkzones uitgerust met digitale leertafels.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerWaarvoor kan je de classroom of the future gebruiken?

Ook voor ondernemingen die nog geen blended learning traject willen opstarten is de classroom of the future een gezellige vergaderzaal. De informele en creatieve inrichting valt bij alle deelnemers in de smaak en biedt ook een groot contrast in vergelijking met klassieke vergaderzalen. Je kan dan ook tal van creatieve sessies laten doorgaan in de classroom of de future.

Heb je interesse in het reserveren van deze trendy ruimte? Neem dan contact op met het event team in Brussel.

 

techlounge worker 

Vanaf € 600 voor een halve dag

Jouw voordelen:


icon professioneel

Volledig uitgeruste
meeting ruimte

De vergaderzaal is volledig uitgerust. Je moet enkel jouw laptop inpluggen en bent klaar om te starten.

icon brievenbus

Informele & creatieve
zaalopstelling

De informele opstelling zet deelnemers aan tot meer creativiteit en samenwerking.

icon coworking

Speciale learning
tables beschikbaar

De learning tables lijken net reuze Ipads en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden.

icon euro

Flexibel gebruik dankzij
speciaal meubilair

De zaalindeling is flexibel dankzij de stoelen op wieltjes, de mobiele tussenwanden en de gordijnen.Neem contact opWerken in de Tech.Lounge in Antwerpen betekent ontmoeten, rustig werken, creatief kunnen brainstormen, all in one! We kunnen er terecht om geconcentreerd te werken in een afgesloten kantoor, maar collega’s kiezen vaak voor een flexplek in de coworking area. De Tech.Lounge is een mooie en aangename werkplek, waar het leuk is om teamoverleg of een creatieve brainstorm te organiseren. De American diner is een ruime plek, waar je telkens weer spontaan andere gebruikers ontmoet.

Robrecht Janssens
Agoria

Toon meer