Organiseer een digitale brainstormsessie en geef je projecten een boostOntdek de Brainstorm Arena in Tech.Lounge Brussel

Wil je jouw brainstormsessies in Brussel gemakkelijk organiseren? Profiteer van de unieke digitale ervaring van de Brainstorm Arena, dat het gebruik van papier volledig overbodig maakt. Hoe werkt het? Als organisator heb je de controle over het brainstormscherm dat op het grote touchscreen wordt weergegeven. De deelnemers van hun kant maken verbinding met de software via een eenvoudige QR-code of klikbare link die naar hun smartphones, tablets of laptops wordt gestuurd. Zodra ze verbonden zijn, kunnen ze hun notities of andere visuele elementen naar het scherm sturen. Het is ook mogelijk om het internet te raadplegen of een presentatie direct op het scherm weer te geven, of zelfs beide tegelijkertijd. Het structureren van je ideeën is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het resultaat is een hogere productiviteit van je brainstormsessie.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerHoe kan ik de Brainstorm Arena reserveren?

Neem contact op met het BluePoint Brussel team en laat hen de datum, tijd en duur van je brainstormsessie weten. Voor frequent gebruik van de Brainstorm Arena ontvang je je eigen account en wachtwoord voor het gebruik van het digitale platform. Je kunt ook een cateringoptie toevoegen voor of na jouw brainstormsessie. Stuur je reservering per e-mail naar infobrussels@bluepoint.be .

techlounge workerVanaf € 100 per uur

Jouw voordelen:


icon professioneel

Informele opstelling 
van de ruimte

De informele opstelling van de ruimte zet aan tot een betere samenwerking en stimuleert eveneens de creativiteit van de deelnemers.

icon brievenbus

Innovatieve en groene 
technologie

Dankzij een speciale technologie kan iedereen eenvoudig connectie maken via smartphone, tablet of laptop. Flipcharts en post-its zijn niet meer nodig.

icon coworking

Eenvoudig en efficiënt
gebruik

Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en biedt oneindig veel plaats voor ideeën en notities. Op het einde van de sessie ontvang je onmiddellijk alle noties in jouw mailbox.

icon euro

Remote deelnemen
is mogelijk

Ook deelnemers die niet zelf aanwezig zijn in de ruimte kunnen deelnemen aan de brainstorming via een beveiligde URL en een videoconference tool. Neem contact opAs a subsidiary of Orange Belgium, it is vital for us to have a base of operations in every region of the country, where we can receive our partners in complete freedom and give our employees the necessary support. Thanks to its enormous flexibility and versatility, TechLounge Antwerp has become an indispensable factor in our business concept!

Tim Willekens
Smart Services Network

Toon meer