Digitale brainstorming voor nieuwe projectenHoe werkt onze digitale brainstorming ruimte in Antwerpen en Brussel?

Jouw brainstormsessies kan je voortaan heel eenvoudig organiseren in Brussel en Antwerpen. Wij hebben geïnvesteerd in een digitale technologie die het gebruik van papier volledig overbodig maakt. Als organisator krijg je toegang tot een canvas en de deelnemers kunnen zich dankzij een QR code of URL adres connecteren met hun eigen smartphone, tablet of laptop om hun ideeën te delen op het centrale scherm. Op het scherm zelf kan je ideeën toevoegen, internet raadplegen en gelijktijdig een presentatie afspelen. De software laat het ook toe om ideeën gemakkelijk te structureren op het scherm zelf zodat je op het einde een duidelijk overzicht ontvangt.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerHoe reserveer je de brainstorming ruimte?

Als lid van onze coworking in Antwerpen of Brussel kan je eenvoudig reserveren via de community verantwoordelijke. Voor een frequent gebruik ontvang je zelfs een eigen account en paswoord om de brainstorming technologie te gebruiken. Ben je nog geen lid van onze coworking in Antwerpen of Brussel dan neem je best contact op met de lokale event teams van BluePoint. Zij kunnen eveneens voor catering zorgen voor of na jouw brainstorming sessie: e-mail BluePoint Antwerpen / e-mail BluePoint Brussels.

techlounge workerVanaf € 100 per uur

Jouw voordelen:


icon professioneel

Informele opstelling 
van de ruimte

De informele opstelling van de ruimte zet aan tot een betere samenwerking en stimuleert eveneens de creativiteit van de deelnemers.

icon brievenbus

Innovatieve en groene 
technologie

Dankzij een speciale technologie kan iedereen eenvoudig connectie maken via smartphone, tablet of laptop. Flipcharts en post-its zijn niet meer nodig.

icon coworking

Eenvoudig en efficiënt
gebruik

Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en biedt oneindig veel plaats voor ideeën en notities. Op het einde van de sessie ontvang je onmiddellijk alle noties in jouw mailbox.

icon euro

Remote deelnemen
is mogelijk

Ook deelnemers die niet zelf aanwezig zijn in de ruimte kunnen deelnemen aan de brainstorming via een beveiligde URL en een videoconference tool. Neem contact opAs our team works remotely, I need a small office but also a place where I could occasionaly receive people in Brussels. The Tech.Lounge offers a good quality/price ratio and a nice working atmosphere. The personal attention of the staff is a delightful surprise!

Elisa Setién
EUMEPS

Toon meer