Huur je eigen privékantoor in Antwerpen of Brussel!Een kantoor huren bij Tech.Lounge: voordelen?

Wanneer je een privékantoor huurt bij Tech.Lounge in Antwerpen of Brussel beschik je niet enkel over een bedrijfsadres maar je kan ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke zones in de coworking space zelf. Een ideale formule voor ondernemers die hun activiteit een boost willen geven en graag in contact komen met gelijkgezinden.

De kantoren zijn  gemeubeld en instapklaar. Het trendy imago van onze coworking spaces in Brussel en Antwerpen geven ondernemingen een jonge en dynamische uitstraling. Dankzij de vele on-site diensten kan je je volledig toespitsen op jouw eigen professionele activiteit.

Vraag hier je prijsvoorstel

Ontdek hier ons allernieuwste kantoor (2023)

techlounge workerEen kantoor huren bij Tech.Lounge: wat is inbegrepen?

De centrale receptie verzorgt het onthaal van bezoekers en leveringen, de post wordt bezorgd en ook facilitaire diensten zoals onderhoud en poetsdienst zijn inbegrepen. Wij bieden je in onze coworking spaces ook heerlijke koffie en water aan, inbegrepen in de prijs. Daarnaast krijg je enkele gratis uren gebruik van vergaderzalen die volledig uitgerust zijn. Speciale ruimtes zoals onze brainstorming area en opnamestudio kan je voordelig reserveren.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge workerVanaf € 500 per maand voor 1 persoon

Bekijk onze prijzen

 

Jouw voordelen:


icon professioneel

Professionele
omgeving

Voor het ontmoeten van klanten en partnerbedrijven waardoor je de uitstraling van jouw bedrijf een boost geeft.

icon brievenbus

Gepersonaliseerd
kantoor

Wanneer je een kantoor huurt staat jouw bedrijfslogo op de deur.

icon coworking

Gebruik 
coworking spaces

Naast je eigen kantoor kan je ook alle andere ruimtes in de coworking space gebruiken.

icon euro

Gratis 
vergaderzalen 

Het huren van meeting rooms is inbegrepen voor een bepaald aantal uren per maand.Neem contact op 

Werken in de Tech.Lounge in Antwerpen betekent ontmoeten, rustig werken, creatief kunnen brainstormen, all in one! We kunnen er terecht om geconcentreerd te werken in een afgesloten kantoor, maar collega’s kiezen vaak voor een flexplek in de coworking area. De Tech.Lounge is een mooie en aangename werkplek, waar het leuk is om teamoverleg of een creatieve brainstorm te organiseren. De American diner is een ruime plek, waar je telkens weer spontaan andere gebruikers ontmoet.

Robrecht Janssens
Agoria

Toon meer