Boek je gedeelde en hightech werkplek!

Tech.Lounge – de naam zegt het – is een multifunctionele coworking space vol technologie. Ondernemers coworken hier met onder meer met de nieuwste plug & play kantoortechnologie, snelle wifi, een opnamestudio (podcast en video green key) en audio acoustic zitruimtes. Alles op en top IT-beveiligd. En achter de technologie …  schuilt een tof en behulpzaam team. 

Geef je bedrijf een tech uitstraling

Innovatie en technologie hebben de manier waarop we werken, veranderd en verbeterd. Met een coworking space bij Tech.Lounge geef je je onderneming een dynamische uitstraling.

Coworking space met technologie in Antwerpen en Brussel

Tech is top! De coworking spaces in Tech.Lounge Antwerpen en Tech.Lounge Brussel zijn standaard uitgerust met alles wat je in een professionele coworking omgeving nodig hebt.

  • Plug en play: snelle toegang tot alle print- en scanfuncties zodat je met een laptop meteen aan de slag kunt.
  • Supersnel wifi-netwerk: ‘iron’ wifi met een bijzonder hoge upload- en downloadsnelheid.
  • Technologie in meeting rooms: eenvoudige connectie met schermen via laptop. Videoconferencing met uitstekende audiokwaliteit.
  • Classroom of the future: digitaal opleidingslokaal van de toekomst. Geef opleidingen volgens de nieuwste onderwijsmethoden en met alle technologische hulpmiddelen (learning tables).
  • Self service opnamestudio's: podcast studio in Tech.Lounge Antwerpen en video studio (green key) in Tech.Lounge Brussel: realiseer je eigen video. Met een paar klikken en een kort stappenplan maak je video’s met een volledig personaliseerbare achtergrond.

Bekijk prijzen en mogelijkheden

 podcast recording studio

 

Coworking space met beveiligd IT-netwerk

IT veiligheid en cyberveilig werken zijn meer dan ooit aan de orde. In de coworking spaces van Tech.Lounge werk je met een snelle en beveiligde internetverbinding. Je kan bovendien gebruik maken van een eigen beveiligd IT-netwerk om onderling documenten te delen, een absolute prio voor slim en veilig document management.

Tech.Lounge heeft een streng netwerkbeveiligingsbeleid waar elk lid zich aan moet houden.

Video opnemen in opnamestudio met green key

De opnamestudio bij Tech.Lounge Brussel is geïnspireerd op de huidige video- en beeldcultuur. In deze studio kan je in vijf eenvoudige stappen een eigen video maken voor bv. je website, social media, event of opleiding.

Dankzij de green key wall in de studio kan je de achtergrond van jouw video personaliseren en bewegende beelden tonen. Via de laptop in de studio zelf kan de opname eenvoudig gebruiksklaar maken voor social media of een andere online kanaal. Klaar om te casten!

 

opnamestudio met green key

 

Leve technologie!

Tech.Lounge prikkelt de zintuigen als creatieve hub. De hoogtechnologische infrastructuur van Tech.Lounge en de tech uitstraling van deze coworking space stimuleren de inzet en de creativiteit van je medewerkers en teams. Met tools voor digitale opleidingen en digitale brainstormings heb je hier alle mogelijkheden om projecten en acties digitaal te versnellen.  

Netwerken in een technologische hub in Antwerpen en Brussel

Tech fanaten voelen zich helemaal thuis in de ‘shared office’ werkruimte van Tech.Lounge. Onze coworkers krijgen hier ontelbare kansen om te netwerken, nieuwe mensen te leren kennen en expertise uit te wisselen met andere coworkers uit de meest verscheiden sectoren.

Coworking in een tech omgeving?

Maak kennis met de coworking space Tech.Lounge (en het sympathieke team achter de technologie) via marketing@bluepoint.be of bel naar: +32 2 706 88 00.

Ik vond bij Tech.Lounge de ideale mix om succesvol te kunnen co-worken. Je hebt rustige plekjes om te gaan werken als je je volle concentratie nodig hebt, maar evengoed plaatsen waar altijd wel volk zit als je daar behoefte aan hebt. De faciliteiten, zoals vergaderzalen, opname-apparatuur voor green wall, koffiecorners, loungehoekjes zijn eigentijds en de Tech.Lounge ploeg staat altijd met de glimlach klaar om op je vragen te antwoorden. Een prettige werkomgeving in alle omstandigheden, zeker ook om met andere co-workers bijvoorbeeld eens te brainstormen over een issue waar je mee zit.

Eric Morren
Cruizy

Toon meer