Coworking spaces: het gedroomd
‘kantoor’ voor start-ups

Tech.Lounge en start-ups zijn voor elkaar geboren. Veel starters en ondernemers vinden in onze coworking spaces in Antwerpen en Brussel een creatieve en hightech werkomgeving, vruchtbare contacten met andere coworkers en flexibele huurcontracten. En een potje biljart op tijd en stond!

Coworking space voor starters in Antwerpen en Brussel

Als start-up of scale-up heb je hier alle kansen om op te starten en door te groeien. Met coworking spaces, virtual offices, meeting rooms en vaste privékantoren is Tech.Lounge dé plek waar groei-ondernemers werken en samenwerken. Klaar om de wereld te veroveren!

 

Networking

 

Shared offices: ideale kantoorruimte voor starters

Onze shared offices in Antwerpen en Brussel zijn goed voor 2.300 m² aan coworking places. Ruimte zat dus!

Beide Tech.Lounges liggen aan de rand van de stad en bieden veel meer dan een gedeelde werkplek. Bekijk de mogelijkheden van Tech.Lounge Brussel en Tech.Lounge Antwerpen.

Snel een potje biljarten

De Tech.Lounges hebben biljarts, foodtruck, gaming zone, tuin, terras en lounges. Ideaal voor een snelle pot biljart, een rustmoment op het terras of een informeel praatje bij de trendy airstream caravan in de gedeelde ruimtes. We hebben uitstekende gratis koffie en (gearomatiseerd) water!

Prijzen en faciliteiten

Pool table

 

Waarom start-ups voor Tech.Lounge kiezen

 • Financiële stabiliteit en flexibele huurvoorwaarden
  Het huren van een Tech.Lounge coworking space is goedkoper dan het huren van een traditioneel kantoor. Daarnaast bieden coworking spaces flexibele huurvoorwaarden: je kan een coworking desk huren waar en wanneer je wil.
 • ‘Tech’ uitstraling
  Onze coworkers ontvangen hun klanten en leveranciers in een professionele en IT-beveiligde tech omgeving: plug & play, supersnelle wifi, allernieuwste kantoortechnologie in vergaderzalen, opnamestudio, …
 • Coworking en netwerking
  Onze ‘shared offices’ zijn ideaal om andere coworkers, ondernemers en investeerders te leren kennen. Vaak gaan onze coworkers met elkaar in zee en verruimen ze zo hun netwerk. Een praatje  is snel gemaakt in de gaming zone of op het trendy dakterras in Antwerpen of de rustgevende tuin in Brussel.
 • Duurzaam is codewoord
  Oplaadpunten voor elektrische wagens, zonnepanelen, energievriendelijke verlichting en openbaar vervoer next-door. Tech.Lounge is een duurzame coworking space.
 • Productiviteit verbeteren
  Samen werken in een ruimte met andere inspirerende mensen zorgt voor dynamiek onder onze start-ups. Het productiviteitsniveau ligt in een coworking space doorgaans hoger dan in een traditioneel kantoor.
 • Markt testen
  Onze veelzijdige en financieel interessante coworking ruimtes maken het voor een startende onderneming makkelijker om de markt te testen met minder risico.
 • Lounge events
  Ons dynamische team organiseert regelmatig events: de Tech.Lounge community events. De kennis en contacten die je op deze evenementen kan opdoen, zijn altijd inspirerend en bovendien de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen!

Van coworking space naar privé kantoor

Onze coworking spaces zijn een interessante instapformule voor startende ondernemers die hun potentieel willen toetsen. Want wordt je onderneming groter, dan is de stap naar een eigen Tech.Lounge kantoor een kleine verandering. Je hoeft je adres niet aan te passen wat je een hoop stress bespaart.

Lees: 5 tips voor het kiezen van de geschikte kantoorruimte voor starters.

Start-up The Recruiters Academy: Professioneel coworken

Patricia Oeyen van The Recruiters Academy

Het geheim van een goede recruiter? The Recruiters Academy weet er alles over. Patricia Oeyen werkt vanuit Tech.Lounge en is lovend: “Tech.Lounge Antwerpen biedt alles wat we nodig hebben. Een inspirerende omgeving, goede wifi, een dakterras voor een ontspannende lunch en professionele omkadering. Met als kers op de taart: de geweldige ondersteuning van de professionele staff.”

Lees de ervaringen van onze coworkers

 

Coworking in een hightech omgeving om je start-up extra wind in de zeilen te geven?

Mail naar marketing@bluepoint.be  of bel naar: +32 2 706 88 00.

Contacteer ons voor meer informatie

Op 1 januari 2022 verhuisden we naar een nieuwe locatie in het business center BluePoint te Berchem. Het management team van CSM Ingredients Benelux (BE) BV koos voor een andere aanpak van werken. Door de pandemie moesten we met z’n allen veel thuiswerken. Het was dan ook een goed momentum om te verhuizen naar een kleinere locatie. Die switch naar Tech.Lounge hebben we ons nog geen minuut beklaagd: weg uit de drukke haven en vanaf nu werken op een groenere locatie! 

Judith Fordyn
CSM Ingredients

Toon meer