Flexibele werkplek:
al aan een coworking space gedacht?

Coworking spaces zijn aan een steile opgang bezig als een valabel alternatief naast het werken op kantoor en het thuiswerk. Bij Tech.Lounge vind je het betere evenwicht tussen werken in een open shared office en in gesloten ruimtes.

Probeer nu: gratis dag Tech.Lounge coworking

 

Coworking als alternatief voor thuiswerk

De Tech.Lounge coworking spaces in Antwerpen en Brussel zijn niet alleen voor starters en kleine kmo's interessant. Ze passen ook perfect in het hybride verhaal van bedrijven die naast het werken op één centraal kantoor met een massa faciliteiten, ook willen investeren in werkruimtes op maat van hun personeel, bijvoorbeeld omdat deze coworking places dichtbij de thuisplek van de medewerkers zijn gelegen.

Prijzen en faciliteiten Tech.Lounge coworking

 Flexibele werkplek

Flexibel werken op kantoor, thuis of … in een coworking space!

 • Kantoren zijn de ontmoetingsplaats van werknemers, leveranciers, klanten en krijgen vooral een sociale functie.
 • Thuiswerk geeft medewerkers autonomie en verantwoordelijkheid. Nadeel is dat thuiswerkers het bijvoorbeeld moeilijk krijgen om een goede work-life balans aan te houden.
 • Coworking spaces zoals Tech.Lounge bieden een stimulerende manier van werken in een open ruimte (shared office), vergaderruimtes om samen te komen en gezellige plekjes om te pauzeren of kennis te maken met andere coworkers.

De ervaringen van onze coworkers

 

De 8 voordelen van coworking

 1. Plug in and work
  Onze kant-en-klare coworking spaces zijn hightech uitgerust. U kunt gewoon binnenkomen en aan de slag gaan.
 2. Beveiligd en ergonomisch werken
  Tech.Lounge biedt een IT-beveiligde werkomgeving met mogelijkheid tot een eigen dedicated netwerk om documenten veilig te delen. Ergonomische bureaustoelen, zitbanken en zitballen zetten je ergonomisch verantwoord aan de slag.
 3. Structuur in je werk
  Werken van thuis uit is niet altijd even makkelijk in het bijzijn van je tv, huisdieren, bed en je gezin. Door je werk- en thuisleven gescheiden te houden, kan je makkelijker structuur in je leven brengen.
 4. Hoge productiviteit
  Onderzoek toont aan dat mensen die coworking spaces gebruiken effectiever zijn door de energie die ze krijgen door de interactie in een coworking omgeving. Bonus bij Tech.Lounge: je beschikt over volledig uitgeruste meeting rooms die je helpen de juiste indruk te maken op klanten en relaties.
 5. Sociaal contact op een extern kantoor
  Bij Tech.Lounge kan je met anderen praten en zo nieuwe ideeën opdoen. Ondernemingszin is besmettelijk en bovendien kunnen grotere bedrijven leren van de starters en freelancers, en omgekeerd.
 6. Groei van netwerk en business
  Bij Tech.Lounge coworking leer je makkelijk nieuwe coworkers of collega’s kennen en heb je alle kansen om nieuwe kanten te maken.
 7. Flexibele coworking huurcontracten
  Of je nu een dag geconcentreerd aan je prospectie werkt of een sollicitatie met een kandidaat hebt, Tech.Lounge heeft een oplossing voor elke situatie. Je kan een bureau huren voor enkele dagen per week, eventueel gecombineerd met een goed uitgeruste kantoorruimte voor je afspraken. De flexibele Tech.Lounge huurcontracten zijn een alternatief voor lange huurovereenkomsten.
 8. Kostenefficiënt
  Startende bedrijven of freelancers hebben natuurlijk al genoeg kosten aan hun hoofd. Door een coworking ruimte te huren, sparen ze vaste kosten uit.


Coworken in Antwerpen en Brussel

Een coworkingplek in de buurt is een win-win voor werknemer en werkgever. Je kiest gewoon de vestiging waar het voor jou het beste uitkomt. Onze offices in Antwerpen en Brussel zijn voorzien van faciliteiten zoals parking, catering, sterke wifi, printing en videostudio.

Tech.Lounge is afgestemd op de levensfase van je bedrijf

Onze ruimtes zijn volledig af te stemmen op de levensfase waarin je onderneming zich bevindt. Zo kunnen startende bedrijven van wal steken met een virtual office, een ideale formule voor ondernemers die hun klanten niet meer in hun eigen woonkamer willen ontvangen. In een latere fase kan je doorgroeien naar een Tech.Lounge coworking office, nog later naar een vaste Tech.Lounge kantoorruimte.

Staat je onderneming op uitbreiden of krimpen? No worries, ook in dit geval moet je geen andere locatie huren of je zorgen maken over het meubilair en de uitrusting.

 

Coworking space huren?

Contacteer ons voor meer informatie

The Tech.Lounge offers the personal space, safety and hygiene that the new working reality demands while maintaining the office's social function.
It is a cosy place to be with many supporting facilities such as meeting rooms, a classroom and a Do-IT-Yourself recording studio.
We also enjoy a first-class service from the administrative and technical BluePoint staff.

Cathy Suykens
Cyber Security Coalition asbl/vzw

Toon meer