Coworking in Antwerpen, kantoor in Brussel

Flexibel werken is vandaag meer dan ooit aan de orde. Bij Tech.Lounge vind je de ideale mix om te werken waar, wanneer en hoe je wil. Coworken in een shared office terwijl je ook een vast kantoor huurt en meetings organiseert in één van de vergaderzalen? Ontdek onze flexibele formules!  

Werken waar en hoe het je uitkomt

Werken in Tech.Lounge, dat is professioneel coworken in een modern een trendy kader. Je wisselt er van werkplek zoals het jou het beste uitkomt: werken in een gemeenschappelijke ruimte in Antwerpen of Brussel, een vast kantoor gebruiken, vergaderen waar je wil, … anywhere, anytime.

Je maakt daarbij gebruik van alle faciliteiten die Tech.Lounge biedt zoals catering, de lounge en gaming zone, opnamestudio, tuin, dakterras, beveiligd IT-netwerk, enzovoort.

Prijzen en mogelijkheden van Tech.Lounge


Coworking spaces Antwerpen en Brussel: alleen of samen met anderen

In onze coworking ruimtes heb je zowel- rustige plekjes om gefocust te werken, maar ook plaatsen waar altijd wel volk zit, of een loungehoekje als je daar behoefte aan hebt.  Kortom, een ‘shared office’ waar je je thuis voelt en gefocust, productief en creatief kan werken. Een ervaren team ter plaatse zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.

Maak gebruik van de coworking faciliteiten van TechLounge Antwerpen en Brussel.

  • Coworking space die alle elementen van een gedeelde werkplek combineert, op maat van jouw bedrijf. 
  • Werken waar je bent, aan de rand van Antwerpen of Brussel.
  • Coworking space met een uitstekende reputatie.

 

coworking office

Trendy kantoor huren in Antwerpen of  Brussel

Bij Tech.Lounge huur je een privékantoor met alle nodige faciliteiten zoals een centrale receptie, postbezorging en facilitaire diensten zoals onderhoud en poetsdienst. Je maakt enkele uren per maand gratis gebruik van de meeting rooms die high-tech uitgerust zijn.

Bekijk de prijzen

 

Tech.Lounge community: andere coworkers ontmoeten

Coworkers maken dankzij de Tech.Lounge community kennis met andere ondernemers en zakenmensen. Je kan er dus ‘on the spot’ met andere coworkers brainstormen over bijvoorbeeld een mogelijk issue waar je tegen loopt. Er is altijd wel iemand om een praatje mee te slaan of ideeën uit te wisselen.

Er zijn ook regelmatig Tech.Lounge events. Tijdens zo’n event is het altijd inspirerend om met andere coworkers of collega-ondernemers van gedachten te wisselen en meteen iets bij te leren!

Veilig documentbeheer

Ook de veilige IT werkomgeving van Tech.Lounge is voor veel bedrijven een belangrijk punt. Je maakt bij Tech.Lounge gebruik van een eigen netwerk om onderling veilig documenten te delen. Een absolute prio voor een slim en veilig document management.

Video opnemen in opnamestudio Brussel

Nog een sterke troef is de opnamestudio bij Tech.Lounge Brussel. In deze hands-on videostudio kan je in enkele stappen, snel en professioneel eigen video’s realiseren.

Je kan daarbij de green screen of green key wall gebruiken waarmee je achtergronden personaliseert. Met enkele drukken op de knoppen maak je je eigen filmpjes, zonder een volledig videoteam in te huren!

Testimonial Cruizy: coworken in Antwerpen en kantoor in Brussel

Het bedrijf Cruizy, een marketingplatform voor cruisebedrijven, is fan van Tech.Lounge en werkt efficiënt dankzij een flexibele formule.  

Dit dynamisch gezelschap combineert de coworking spaces in Tech.Lounge Antwerpen met een vast kantoor in Tech.Lounge Brussel. Eric Morren van Cruizy, marketeer in hart en nieren, is een echte fan van Tech.Lounge. Bekijk hier het volledige verhaal van Eric Morren

Het trendy imago van Tech.Lounge geeft ons klein bedrijfje een dynamische uitstraling.” (Eric Morren, Cruizy)

Lees de ervaringen van onze coworkers

 

Contacteer ons voor meer informatie

Werken in de Tech.Lounge in Antwerpen betekent ontmoeten, rustig werken, creatief kunnen brainstormen, all in one! We kunnen er terecht om geconcentreerd te werken in een afgesloten kantoor, maar collega’s kiezen vaak voor een flexplek in de coworking area. De Tech.Lounge is een mooie en aangename werkplek, waar het leuk is om teamoverleg of een creatieve brainstorm te organiseren. De American diner is een ruime plek, waar je telkens weer spontaan andere gebruikers ontmoet.

Robrecht Janssens
Agoria

Toon meer