Op zoek naar een coworking space in Antwerpen of Brussel?



Tech.Lounge biedt trendy en innovatieve coworking spaces in Antwerpen en Brussel.

Het voordeel van werken in een coworking formule is, dat je naast jouw eigen werkplek alle andere ruimtes en faciliteiten van de coworking space kunt gebruiken. Je hebt namelijk ook toegang tot andere nuttige werkruimtes en aangename ontspanningszones.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge worker



De coworking formules van Tech.Lounge

Alle coworking formules van Tech.Lounge gaan gepaard met een aantal credits om de privévergaderzalen te gebruiken die zich in de coworking space bevinden. Naast het gebruik van een flexplek en de zalen kunnen coworkers ook de brainstorming ruimte reserveren, waar het uitwisselen van ideeën op een volledig digitale manier kan verlopen.

Naast technologie staat ook hospitality centraal in onze Tech.Lounge.  Bovenop gratis koffie en water zorgen wij ook voor catering op maat voor jouw vergaderingen.

Contacteer ons voor meer informatie

techlounge worker



Contacteer ons voor een gratis proefdag

Vanaf € 30 per dag of  € 295 per maand

Jouw voordelen:


icon professioneel

Diverse coworking
abonnementen

Dagelijks of maandelijks, met de keuze tussen een vrij te kiezen desk of een gepersonaliseerde vaste werkplek in de coworking zone.

icon brievenbus

Aangepaste
werkzones

Ruimtes voor concentratie- en groepswerk, formele en informele gesprekken en ontspanning in onze gezellige lounge met open haard en een biljarttafel.

icon coworking

Food truck &
catering area

Trendy airstream caravan midden in de coworking- ruimte met uitstekende koffie en (gearomatiseerd) water die je gratis worden aangeboden.

icon euro

Brainstorming area
& opnamestudio

Maak voordelig gebruik van de high tech brainstorming ruimte en de makkelijk te gebruiken video-opnamestudio voor al jouw projecten.

 




View the embedded image gallery online at:
https://www.techlounge.be/nl/coworking#sigProId7071d798dc


The Tech.Lounge is an innovative and inspring work environment, in full sync with our organisation's mission and activities. We are proud to receive our members and guests here.

Durk Krol
Water Europe

Toon meer