Sustainable coworking

Webinar of andere video-plannen in het vizier?
Huur onze opnamestudio!


Een opleiding of webinar op de planning of gewoon zin om een coole post of advertentie voor je sociale media-kanalen te maken? In de ‘self-service’ opnamestudio van onze Brusselse coworking space Tech.Lounge is het kinderspel dankzij een eenvoudig stappenplan! We vertellen je er graag alles over …

Is je interesse nu al gewekt? Hier kan je een opnamestudio reserveren!!

 

 

De kracht van een goede video voor je bedrijf

Als format om je boodschap kracht bij te zetten, als advertentie op Facebook, Instagram of LinkedIn, als livestream … Er zijn miljoenen redenen waarom video formats via alle mogelijke onlinekanalen écht werken. Jouw klant ziet namelijk graag actie en via video’s grijp je meteen zijn of haar aandacht!

Dat video’s succesvol kunnen zijn, werd al eerder bewezen. Kijk bv. eens naar TikTok - da’s een ogenschijnlijk erg simpel social media-platform dat initieel vollédig gebouwd werd op enkel en alleen het maken en showen van leuke dansvideo’s. Ondertussen is het één van de meest succesvolle apps van het moment, vind je er alle soorten content op én bouwden andere apps in no-time een videofunctie in om hen te kunnen volgen. Een groot succes? Dat kan je wel zeggen, ja!

Video kan dus wonderen doen - ook voor jouw bedrijf. Of je het nu gebruikt voor marketingdoeleinden, om intern zaken te verduidelijken of om een opleiding of tutorial op te nemen - video is een vluchtig medium waarmee je snel en efficiënt de aandacht kan trekken van je doelpubliek, zonder dat zij daar veel moeite voor moeten doen.

 03 22 Not a bored room2

 

Professionele video’s opnemen bij Tech.Lounge Brussel: da’s makkelijk!

In onze opnamestudio staat jouw gemak centraal! Je video opnemen met een professionele camera, hem personaliseren op maat van jouw bedrijf, en je video bewerken - ‘t is echt easy en klaar op 1-2-3.  

Het stappenplan:

  • Kies de achtergrond van je video dankzij de green key wall;
  • Een presentatie geven? Sluit je laptop aan en bepaal waar je slides in beeld zullen komen;
  • Gebruik de microfoon of headset van de studio en start met opnemen via de laptop die in de studio staat;
  • Opname klaar? Herbekijk de video en monteer begin- en eindpunt waar nodig;
  • Nog niet helemaal wat je zocht? Je start makkelijk opnieuw;
  • Klaar? Je ontvangt de video in je mailbox. Makkelijk!

Overtuigd? Boek de Tech.Lounge opnamestudio hier!

 03 22 picture 4 greenkeytechlounge

 

Een opnamestudio huren hoeft niet duur te zijn!

Je kan de opnamestudio in Tech.Lounge Brussel reserveren vanaf 300 euro/uur. Daarvoor kan je from scratch dus je eigen video’s maken. Je hoeft dus geen dure video crew in te huren én je kan je eigen video’s opnemen, personaliseren én online zetten. Klinkt goed, toch?

Betaalbare video maken? Hier kan je een opnamestudio reserveren!

Bekijk de flyer

 

Zijn podcasts meer jouw ding? We leggen je er graag alles over uit!

03 22 dinneramerican

 

Ben je op zoek naar een toffe coworking space in Antwerpen of Brussel? Reserveer nu!

 Wil je graag de vele mogelijkheden en tariefformules bespreken? Of kom je graag vrijblijvend langs om met je eigen ogen je toekomstige kantoor te beoordelen?

Prima, we maken met plezier tijd voor al je vragen.

Laat van je horen via deze link, of neem contact op via +32 2 706 88 00. Tot gauw!

 

Boek hier jouw gratis proefdag! 


→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

Positive Thinking Company voelt zich al een aantal jaren thuis bij Tech Lounge/ Bluepoint in Antwerpen. Een gezellige en multifunctionele ontvangstlocatie, met een ideale ligging & up-to-date accommodatie. Daarbovenop hebben ze ook een tof & behulpzaam team. Wij zijn dus een tevreden partner.

Mattias Van de Poel
Positive Thinking Company

Toon meer