serviced office in coworking space Tech.Lounge Brussels

Tevreden klant van onze Tech.Lounge serviced office in Brussel: Water Europe!


 

Durk Krol, Executive Director bij Water Europe

 

Begonnen als fan van de grote eventruimtes voor conferenties, en vandaag niet meer weg te denken uit onze Tech.Lounge serviced offices: Durk Krol, Executive Director bij Water Europe, is érg tevreden over de Tech.Lounge kantoorruimtes, de brainstormplekken en classroom, de evenementenzalen en meer in Brussel!

 

“Niet alleen kan ik hier gebruik maken van heel wat technische snufjes - de ruimtes trekken ook jong talent aan. Dat vinden we bij Water Europe een groot pluspunt!”

  

Innovatieve ruimtes die passend zijn voor een innovatieve mindset

Water Europe is - zoals de naam al doet vermoeden - een Europese ledenfederatie die zich inzet voor een voortdurende innovatie op vlak van water en de uitputting ervan. In 2004 werd dit initiatief opgericht door de Europese Commissie, vandaag de dag bestaat de organisatie uit een 250-tal leden.

Wie aan vernieuwing denkt, ziet dan ook meteen het belang van kantoorruimtes op maat van een dergelijke vooruitstrevende organisatie! Enter: de serviced offices van Tech.Lounge. “We hadden nood aan een ruimte die onze innovatieve mindset kracht bijzette”, zegt Durk. “In de Tech.Lounge is dat éxact wat we gevonden hebben!”

Durk is bovendien niet alleen fan van zijn kantoorruimte - die voorzien werd van alle technologische comfort op maat - hij pleit ook voor het belang van de netwerking kansen die hij in de Tech.Lounge vindt. “Omdat je met zoveel creatieve en technologische bedrijven op één plaats zit - wordt netwerken makkelijk”, vindt Durk. “Zo kan ik interessante contacten leggen en gaan voor duurzame samenwerkingen en dat allemaal in dezelfde ruimte!”

two coworkers networking at Tech.Lounge Brussels coworking space

 

Op 10 minuten in het Europese hartje van Brussel wanneer nodig!

Ook een groot voordeel volgens Durk en zijn team: de bereikbaarheid van het kantoor. En dan vooral: de nabijheid bij het Europees kwartier in Brussel! Water Europe zakt daar logischerwijs wel vaker naar af.

Bovendien is het kantoor makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en kan je er eenvoudig parkeren - iets wat in en nabij Brussel niet altijd evident is. “Omdat je je aan de rand van de stad bevindt, ben je wel makkelijk in het centrum zonder dat je er alle ongemakken moet bijnemen”, vertelt hij. “Da’s een absoluut pluspunt!”

 

Serviced offices die jong talent aantrekken

Nog een belangrijke factor voor Durk is het feit dat ook jong talent sneller aangetrokken wordt, vooral door de uitstraling van de Tech.Lounge. “Zeker wanneer je je als innovatief bedrijf wil positioneren, zijn jonge mensen en hun nieuwe visies op technologie en alles wat daarbij komt kijken, onmisbaar”, vertelt hij.

 “In onze sector is een heuse ‘war for talent’ bezig. Wanneer frisse talenten komen solliciteren, zien ze onmiddellijk dat ze terechtkomen in een dynamische en indrukwekkende omgeving”, gaat hij verder. “Ook wat dat betreft, staan we dankzij Tech.Lounge dus nét dat stapje voor!”


Tech.Lounge Brussels coworkers playing a relaxing game of pool in the coworking space

 

Conferenties, grote meetings en brainstorms met het team - makkelijk georganiseerd!

Last - maar zeker niet least - vindt Durk ook de aanwezigheid van de grote indoor- en outdoor ruimtes waar conferenties, vergaderingen en zelfs brainstorms makkelijk georganiseerd kunnen worden, een groot voordeel!

“We zijn bij Water Europe echt fan van de brainstorm ruimte die in de Tech.Lounge Brussel aanwezig is”, vertelt hij. “Die biedt ons de mogelijkheid om op een innovatieve manier met elkaar ideeën uit te wisselen. Bovendien zijn er mogelijkheden om remote aan te sluiten in overvloed. Ook daar maken we graag gebruik van!”

Brainstorm Arena at the Tech.Lounge Brussels coworking space

 

BluePoint Conference Center

“Jaarlijks organiseren we 3 grote conferenties”, vertelt hij. “Dat zijn conferenties die altijd druk worden bijgewoond. In het BluePoint Conference Center is de organisatie daarvan makkelijk dankzij het grote aanbod aan ruime zalen. Sinds 2014 organiseren we hier dan ook alle conferenties, vergaderingen en meer. Ook in de toekomst zullen we dat blijven doen!”

Conference room at the BluePoint Brussels conference center

 

 Ook een Tech.Lounge kantoor huren?
We vertellen je er alles over!
 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

 

Volg je ons al op social media? 
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

Positive Thinking Company voelt zich al een aantal jaren thuis bij Tech Lounge/ Bluepoint in Antwerpen. Een gezellige en multifunctionele ontvangstlocatie, met een ideale ligging & up-to-date accommodatie. Daarbovenop hebben ze ook een tof & behulpzaam team. Wij zijn dus een tevreden partner.

Mattias Van de Poel
Positive Thinking Company

Toon meer