Coworking space

Tijd voor grandioze ideeën in de digitale brainstorming ruimte bij Tech.Lounge!


Nieuw jaar, nieuwe ideeën, nieuwe aanpak. Het klinkt idyllisch! Om nieuwe ideeën en inspiratie te vergaren, steek je best met je hele team de koppen bij elkaar. En daar hebben wij in onze Tech.Lounge de ideale plek voor. Maak kennis met onze hoogtechnologische, inspirerende brainstorming ruimte.

Waarom is brainstormen nuttig?

Brainstorming: het lijkt vaak een vaag gegeven. Toch is het nuttig om af en toe met je team samen te zitten om na te denken over nieuwe ideeën. Zo zorg jij voor kraakverse inspiratie en wie weet zelfs unieke visies, gloednieuwe concepten en innovatieve projecten voor jouw bedrijf.

10 22 coworking picture1

 

Hoe organiseer je een productieve brainstorming?

Zelf een brainstorming sessie inplannen? Da’s alvast een goed idee. Echter moet je er natuurlijk voor zorgen dat zo’n brainstorming op de juiste manier gebeurt. Hoe pak je dat eigenlijk aan? Waar begin je?

Beginnen doe je bij de locatie van je brainstorming sessie. Hoe aangenamer die is, hoe vlotter jouw sessie kan verlopen. Niemand zit graag uren in een ruimte die niet inspireert - en al zeker niet wanneer je net nieuwe ideeën wil opwekken. Enter: de brainstorming ruimte in onze coworking space Tech.Lounge.

Ook erg belangrijk wanneer je een brainstorming sessie organiseert: keep an open mind. Je begint je sessie best met een wit blad en 0 verwachtingen. Klinkt contradictorisch natuurlijk, maar geloof ons: de beste ideeën komen pas wanneer je je geest volledig openstelt.

Ontdek alle faciliteiten van coworking Tech.Lounge

 

De voordelen van de digitale brainstorming ruimte in onze Tech.Lounge

Je maakt je brainstorming in 1-2-3 interactief

Voldoende interactie zorgt er alvast voor dat je meer kan doen dan alleen zitten en nadenken in onze brainstorming ruimte. Eyecatcher is een groot touchscreen dat meerdere personen gelijktijdig kunnen bedienen. De deelnemers kunnen zich via een QR code of URL verbinden via hun smartphone, laptop en tablet. Zo kan je samen ideeën delen op één scherm. En op het einde van de sessie ontvang je onmiddellijk alle notities in jouw mailbox.

Hoe werkt de digitale brainstorming ruimte?

 

De ruimte op zich inspireert al

De brainstorming ruimte is niet alleen praktisch, maar ook informeel ingericht, helemaal klaar om jou en je team te inspireren. Het is een cirkelvormige ruimte met alle moderne technologie. Met dit  inventieve systeem kan je bv. ook snel een videoconferencing met uitstekende audiokwaliteit opzetten.

12 2022 picture1 brainstorming

 

Zowel fysieke als online deelnemers sluiten makkelijk aan

Kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn? Geen probleem. Je zorgt er makkelijk voor dat je hele team ook digitaal kan aansluiten dankzij uitstekende verbindingen en schermen waarop je elkaar ook effectief kan zien. Zo krijg je toch het gevoel van als team te werken zonder dat je allemaal op dezelfde plaats hoeft te zijn.

 04_22-picture_9.jpg

 

Jouw brainstorm organiseren bij Tech.Lounge?

We helpen je graag. Neem contact op met Tech.Lounge om onze brainstorming ruimte te boeken!

 

You may also be interested in this …

 

Follow us on social media!
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

Ik vond bij Tech.Lounge de ideale mix om succesvol te kunnen co-worken. Je hebt rustige plekjes om te gaan werken als je je volle concentratie nodig hebt, maar evengoed plaatsen waar altijd wel volk zit als je daar behoefte aan hebt. De faciliteiten, zoals vergaderzalen, opname-apparatuur voor green wall, koffiecorners, loungehoekjes zijn eigentijds en de Tech.Lounge ploeg staat altijd met de glimlach klaar om op je vragen te antwoorden. Een prettige werkomgeving in alle omstandigheden, zeker ook om met andere co-workers bijvoorbeeld eens te brainstormen over een issue waar je mee zit.

Eric Morren
Cruizy

Toon meer