Coworking space

Netwerken & afterwork events:
een perfecte combinatie!


Joepie! We kunnen weer fysiek werken én netwerken! Corona ligt -eindelijk- grotendeels achter ons en
het normale leven van weleer begint zich stilaan te hervatten. Goed nieuws voor ons, ondernemers!
Online (net-)werken heeft ongetwijfeld z’n voordelen, maar er gaat niets boven fysiek kennismaken, samenkomen en contacten leggen, toch?

 

Jouw afterwork bij Tech.Lounge en BluePoint

Na de langdurige pandemie krijgt coworking weer een duwtje in de rug en coworkers kunnen opnieuw op een zeer natuurlijke manier kennis maken met andere gelijkgezinde personen en bedrijven. Het succes van coworking is dan ook voor een groot stuk te danken aan het (fysiek) netwerken.

Bij Tech.Lounge en BluePoint  gaan we nog een stapje verder dan coworken en netwerken alleen!
Wat dacht je van een combinatie van beide tijdens onze sfeervolle afterwork events? (Net-)Werk en ander plezier gegarandeerd! Je keert tevreden huiswaarts met een stapel aan toffe contacten, misschien wel een aantal interessante leads en bovenal een onvergetelijke ervaring. Als zo’n ongedwongen evenement ook nog eens doorgaat op een gezellige, centrale locatie, kan de avond al helemaal niet meer stuk!

Kom dus heerlijk afterworken bij Tech.Lounge of BluePoint en beleef een onvergetelijke avond! Geniet op onze locatie in Antwerpen van een ‘room with a view’ dankzij het heerlijke dakterras. In Brussel kan je vertoeven in een idyllische tuin.

Is coworking nieuw voor je? Hier vind je meer informatie over deze hippe, verrijkende werkvorm. Bovendien heeft coworking een heel aantal voordelen

Meer weten over onze afterwork evenementen?
Hou dan zeker de social media van BluePoint en Tech.Lounge in de gaten!

 06 22 photo 1 terras small

 

Benieuwd naar de afterwork-ervaring bij Tech.Lounge?

Het eerste afterwork event vond eind april plaats bij BluePoint Antwerpen.
Wil je weten hoe dit eruit zag? Snuif hier alvast de sfeer op en bekijk onderstaande video!
Heb je er zelf zin in gekregen?  Kom de volgende keer gezellig meedoen!

Binnenkort volgt er nog meer.
In Antwerpen en Brussel zullen op regelmatige data afterwork-netwerkevents georganiseerd worden voor coworkers en alle geïnteresseerde ondernemers. Iedereen is welkom! Hou dus zeker onze agenda in de gaten voor de afterwork-events vanaf september!

Wil je erbij zijn? Contacteer ons snel!

Dé voordelen van netwerken

Netwerken: de ene houdt ervan, de andere verafschuwt het. Hoe dan ook is netwerken een must voor ondernemers die hun business serieus nemen en willen groeien.
Toegegeven: de eerste keer een netwerkevenement bijwonen, kan behoorlijk intimiderend zijn. Mogelijk ben je een starter of ken je niemand van de aanwezigen.  Maar wist je dat coworking uitermate geschikt is bij drempelvrees?

Ontdek hier alvast de voordelen van coworken voor starters.

Hoe dan ook is het belangrijk dat een netwerkevent laagdrempelig is. Of je nu een startende ondernemer of een ervaren rot in het veld bent: iedereen moet zich onmiddellijk welkom en ontspannen voelen op het evenement. Daarom is een doordachte organisatie en een geschikte locatie cruciaal voor het slagen (of falen) van een netwerkevent.

Bij Tech.Lounge en BluePoint hebben we dat goed begrepen! We organiseren regelmatig netwerkevenementen met de grootste zorg en aandacht voor elke ondernemer. Stuk voor stuk voldoen ze aan enkele belangrijke kenmerken:

  • Informele kennismaking
  • Toegankelijk voor niet-leden
  • Ultiem ontspanningsmoment
  • en bovendien veel sfeer en gezelligheid! 

Meer weten over onze events? Neem snel een kijkje op onze website!

 Zelf een keertje de sfeer én de meerwaarde van zo’n afterwork-netwerkevent ervaren? Bezoek het volgende event op 22/9 in BluePoint Antwerpen. De inschrijving is mogelijk vanaf 2 Augustus dus hou onze social media zeker in de gaten! Hoe meer zielen, hoe meer netwerkvreugde!

Wil je een dagje komen coworken bij Tech.Lounge? Kom gerust een dagje testen!

 06 22 photo 2

 

 Volg je ons al op social media? 
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

Positive Thinking Company voelt zich al een aantal jaren thuis bij Tech Lounge/ Bluepoint in Antwerpen. Een gezellige en multifunctionele ontvangstlocatie, met een ideale ligging & up-to-date accommodatie. Daarbovenop hebben ze ook een tof & behulpzaam team. Wij zijn dus een tevreden partner.

Mattias Van de Poel
Positive Thinking Company

Toon meer