Coworking space

Je eigen kantoor huren
bij BluePoint of Tech.Lounge?
Bij Veneta.com raden ze het aan!


Het ideale kantoor? Dat ziet er voor iedereen anders uit. Logisch ook, want elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken, zijn eigen activiteiten, zijn eigen noden... Daarom kan je bij BluePoint of in de Tech.Lounge niet alleen een kantoor huren, je kan het ook volledig (laten) inrichten naar jouw wensen. Voor raamdecoratiebedrijf Veneta.com alvast dé ideale oplossing. Directeur Bruno Fabre vertelt over hun serviced office in Antwerpen.

 
10 22 TL Veneta kantoor 4

 

Een kantoor op maat dat meegroeit: bij BluePoint kan het !

Wie al eens op zoek was naar rolgordijnen of andere raamdecoratie, kent de naam Veneta.com. In Nederland bestaat het merk al langer, in België zijn ze nu iets meer dan een jaar actief. Een uitbreiding die enkele maanden geleden voor een groeispurt van jewelste zorgde.

“In België gingen we op korte tijd naar meer dan een verdubbeling van ons personeel”, vertelt Bruno. “Ons oude kantoor van 17m2 werd veel te klein, en we hadden dringend nood aan meer ruimte”.

Hun zoektocht leidde naar de serviced offices in Antwerpen. "We waren onmiddelijk aangetrokken door de locatie", zegt Bruno. “Het is niet midden in de stad maar toch dichtbij genoeg. Je raakt hier dus makkelijk of je nu in centrum Antwerpen woont of verder buiten de stadskern. Bovendien parkeer je hier ook super makkelijk.”

Andere overtuigende factoren? Ongetwijfeld de ambiance en de sfeer die bij BluePoint en in de Tech.Lounge hangt, volgens Bruno. “Je komt hier terecht in een superdynamische omgeving. Niet alleen zijn de ruimtes mooi ingericht, ze creëren een professioneel en toch toegankelijk gevoel.”

 

 

Meetings en brainstorms - voor elke sessie de juiste ruimte

Het kantoor van Bruno en zijn team bestaat uit twee ruimtes die gescheiden worden door een glaswand. Er zijn geen aparte kantoren, wat zorgt voor een open gevoel en heel wat lichtinval over de gehele oppervlakte.

Wanneer het team even apart wil zitten, bijvoorbeeld voor meetings, kan dat makkelijk in één van de verschillende meeting rooms in de Tech.Lounge. Zo gebruiken ze de brainstorming ruimte regelmatig. En bij mooi weer trekt het team makkelijk naar het overdekte terras om te lunchen.

 brainstorming 2

 

Snel en flexibel: de uitstekende service bij BluePoint

Een punt dat volgens Bruno erg belangrijk is? Ongetwijfeld de flexibiliteit van het BluePoint team voor, tijdens én na het verhuizen naar hun nieuwe kantoor. “Toen we op zoek gingen naar een nieuwe werkplek, was daar eigenlijk best wat haast bij”, vertelt hij. “Het personeel van BluePoint heeft ervoor gezorgd dat alles zo efficiënt mogelijk verliep en zocht actief mee naar oplossingen - ook al was dit niet altijd even simpel door de krappe deadline.”

“Bij BluePoint staan ze ook vandaag nog altijd voor ons klaar”, gaat Bruno verder. “Heb ik een vraag? Dan moet ik gewoon even naar de receptie lopen en is het bij wijze van spreken 10 minuten later alweer opgelost. Dat is fijn. Bovendien kunnen we ook altijd rekenen op een vriendelijke glimlach - iets wat we enorm appreciëren!”

 

Heeft u kantoorruimte nodig? Wij helpen u snel!

Zelf op zoek naar een nieuwe werkplek op maat? Of misschien wil je onze coworking spaces  komen uittesten? Bij BluePoint en in onze Tech.Lounge staan we alvast graag voor je klaar - wat je vraag ook is! 

Wilt u meer weten over onze kantoorruimte of coworking in de Tech.Lounge? Wij informeren u graag!


10 22 TL Veneta kantoor 5

 

Dit vind je misschien ook interessant…

 

Volg je ons al op social media? 
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

As our team works remotely, I need a small office but also a place where I could occasionaly receive people in Brussels. The Tech.Lounge offers a good quality/price ratio and a nice working atmosphere. The personal attention of the staff is a delightful surprise!

Elisa Setién
EUMEPS

Toon meer