Sustainable coworking

Een all-in hotel voor je bedrijf:
maak kennis met de Serviced Offices van Tech.Lounge en BluePoint!


Als straffe start-up, groeiend bedrijf of beginnende ondernemer kom je voor heel wat uitdagingen te staan. Waar ga ik me vestigen? Hoe regel ik mijn kantoorwezen?
Wanneer je momenteel niet toe bent aan een rigide huurcontract en je bedrijf graag het gemak van een totaaloplossing gunt, is de formule Serviced Offices beslist iets voor jou.

 

Tailormade en future-proof

Kiezen voor de Serviced Offices van Tech.Lounge/BluePoint, is kiezen voor een totale ontzorging. Allereerst wordt er uitvoerig gepeild naar jouw precieze behoeftes. Wat heb je exact nodig? Hoeveel medewerkers wil je een plek geven? Wat zijn jouw bedrijfsactiviteiten en hoe ziet jouw ideale kantoorruimte eruit?

Aan de hand van een deskundige analyse van jouw noden legt Tech.Lounge/BluePoint je een voorstel op maat voor, dat jullie in samenspraak kunnen finetunen tot een perfect scenario. Zowel naar termijn, dienstverlening, oppervlakte als invulling toe wordt er gestreefd naar een compleet pakket waarin jouw onderneming kan floreren.

 

Offices die meeschalen met jouw bedrijf

In deze boeiende, veranderlijke tijden kan niemand de toekomst voorspellen. Hoe snel zal jouw onderneming groeien? Hoeveel medewerkers telt je team volgend jaar? Dankzij de Serviced Offices van Tech.Lounge/BluePoint hoef je je geen zorgen te maken over krappe bureaus. Als jij groeit, groeit je kantoorruimte gewoon mee.

Je kan al een kantoorruimte huren vanaf 15m2 en voor een periode van 1 jaar. Daarna kan je herbekijken of de situatie nog steeds even goed aansluit bij jouw profiel. Je zit nooit ‘vast’ en kan altijd rekenen op een flexibele, professionele dienstverlening.

Heb je nog geen idee van jouw precieze noden of de oppervlakte? Dan gaat Tech.Lounge/BluePoint met plezier met jou rond de tafel zitten om dat te achterhalen.

A shared office

 

Transparante oplossingen op maat

In je Serviced Office zit alles - jawel: alles - inbegrepen dat je maar kan bedenken om jouw onderneming optimaal te laten draaien. Als jij dat wil, natuurlijk. Het principe van verwennerij gaat zover als jij zelf aangeeft. Desgewenst breng je gewoon je laptop, notablok en balpen mee en regelt Tech.Lounge/BluePoint àl de rest.

Je zet je neer in een fraai ingericht, professioneel bemeubeld kantoor. De volledige connectiviteit wordt voorzien: internet, telefonie en zelfs postophaling. Plug ’n play on steroids!

Plan je graag zelf je kantoorruimte in? Dat kan perfect: in overleg kan je mee de volledige space planning vormgeven. Wil jij graag een aparte, geluidsarme cocons of bied je graag ruimte aan een gezellige coffee corner? Wil je een apart kantoortje voor meetings of de CFO? Wil je het meubilair of de kleurtinten aanpassen aan je huisstijl? Alles is mogelijk.

De dienstverlening gaat héél ver: je visitekaartjes, brochures en flyers kan je zelf laten drukken bij de inhouse printshop. Zo hoef je je enkel nog te richten op wat voor jou écht belangrijk is.

 

Talloze voordelen onder één factuur

Aan de hand van jouw profiel en wensen krijg je een zeer compleet servicepakket. Het is een beetje als een hotel voor je bedrijf: alles wordt voor jou geregeld.

Je mag gebruikmaken van de gemeenschappelijke kitchenettes en het sanitair op jouw verdieping, die dagelijks onderhouden en schoongemaakt worden. Dat bespaart je aanzienlijk wat kopzorgen, energie en tijd. Geen paniek over niet-aangevuld toiletpapier of rondslingerende vaat, altijd een vlekkeloos schoon bureau om je creativiteit op los te laten.

Ook de klusjesman, community manager en het deskundige Tech.Lounge/BluePoint-team staan steeds met hetzelfde enthousiasme klaar om aan je vragen tegemoet te komen. In ruil daarvoor ontvang jij maandelijks één heldere factuur, die je integraal als onkost kan inbrengen. Overzichtelijk, heerlijk eenvoudig en nooit een onaangename verrassing.

Sustainable at work

 

Tech.Lounge/BluePoint als inspirerende werkomgeving

Als gebruiker van de Serviced Offices geniet je natuurlijk van alle voordelen die hun faciliteiten te bieden hebben. Altijd parking (ook voor je bezoekers!), onthaal van jouw bezoekers aan de centrale receptie, handig bereikbaar (ook met het openbaar vervoer!), centraal gelegen en knappe kantoorgebouwen. De in-house bedrijfsrestaurants zijn eveneens een fantastisch extraatje waar iedereen weleens dankbaar gebruik van maakt.  Bovendien zit je meteen in het epicentrum van de eventbusiness waar je ook een vergaderzaal kan reserveren, een teambuilding of bbq kan organiseren en dit alles met een video-opnamestudio en de podcaststudio achter de hoek.

11 21 picture5

 

Ben je benieuwd welke oplossing Tech.Lounge/BluePoint voor jou in het gamma heeft?

Wil je graag de vele mogelijkheden en tariefformules bespreken? Of kom je graag vrijblijvend langs om met je eigen ogen je toekomstige kantoor te beoordelen?

Prima, we maken met plezier tijd voor al je vragen.

Laat van je horen via deze link, of neem contact op via +32 2 706 88 00. Tot gauw!

 

 

→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

The Tech.Lounge is an innovative and inspring work environment, in full sync with our organisation's mission and activities. We are proud to receive our members and guests here.

Durk Krol
Water Europe

Toon meer