thuiswerken vs coworking
Coworking spaces in coronatijden:
ideaal voor je work-life balans!


Ben jij het thuiswerken ook zo beu dat je je werkdag niet meer kan onderscheiden van je ontspanningsmomenten? Heb je moeite om los te komen van je werk?
Werken in een coworking space zoals Tech.Lounge Brussel of Tech.Lounge Antwerpen is je beste coronamaatregel ooit. Want …
 

 
Coworking doet netwerken: we willen mensen zien

Van videomeeting naar een virtuele koffiepauze. Tussendoor updaten we via e-mail of een appje … We beleefden de afgelopen weken wellicht allemaal dergelijke scenario’s en dat maakt ons niet gelukkig. Volgens Sciensano is 68% van de mensen ontevreden over hun fysieke sociale contacten tijdens een lockdown (bron: sciensano.be).
We willen met z’n allen weer mensen live zien en begroeten op de manier die we gewend zijn.

In de coworking space Tech.Lounge ontmoet je nieuwe, actieve mensen.
Je let op de 1,5 meter afstandsregel en geniet opnieuw van een face-to-face babbel.

02 21 picture2

Een dag gratis coworking bij Tech.Lounge Brussel of Tech.Lounge Antwerpen?

Neem contact op met de Tech.Lounge Community Manager!
Coworking is goed voor de work-life balans

Een goed afwisselend ritme tussen thuiswerk en werk op kantoor of een externe locatie is belangrijk voor je work-life balans. De grote meerderheid van de werknemers vindt één à twee dagen per week van thuis uit werken ideaal. Want wanneer je voltijds thuiswerkt, lopen werkdagen uit. De productiviteit en creativiteit verlagen, je wordt vaker gestoord en neemt minder tijd voor ontspanning. Meer dan ooit hebben we nood aan een plek waar we geconcentreerd en productief kunnen werken. Zoals een coworking ruimte.

Coworking space = minder stress

Een betere work-life balans zorgt voor minder stress. Dat geldt niet enkel voor jezelf, maar ook voor je collega’s. Coworking komt in Covid 19-tijden de betrokkenheid van je team ten goede. De beste inzichten en beslissingen komen tot stand tijdens vergaderingen, babbels bij het koffiezetapparaat of tijdens een ontspannend moment, en dus niet thuis achter je bureau (bron: Telewerken.be).

Zo denken onze coworkers over Tech.LoungeCoworken en ontspanning: tijd voor een informele babbel

Geen betere ont-spanning in deze tijden vol videocalls en druk mailverkeer dan een zorgeloos potje biljart. Bij Tech.Lounge hebben we biljarts, een foodtruck, informele zithoeken en lounges, ideaal voor een praatje met andere coworkers. Je zou versteld staan van hoe gemakkelijk je hier nieuwe contacten legt met andere coworkers.

Coworking Tech.Lounge: net als op kantoor

Onze Tech.Lounge coworking ruimten in Brussel en Antwerpen bieden telewerkers een professionele en toch betaalbare werkplek met alle voorzieningen van een kantoor, inclusief receptie, keuken, restaurant, zakelijke diensten, vergaderzalen en trainingsruimtes, opnamestudio’s, ontspanning en parking.
 

03 21 picture2

 

In een coworking space werk je veilig

Coworking spaces passen zich makkelijk aan de nieuwe (post-covid) manier van werken. Social distancing wordt geïntegreerd in de indeling van de ruimte, en er zijn break-out en flexibele ruimtes waar je veilig kan werken. Tech.Lounge Brussel en Tech.Lounge Antwerpen beheren alle veiligheidsprocedures, zodat je werkruimte zo coronaproof en hygiënisch mogelijk is.

Flexibel werken in Antwerpen of Brussel

Coworking spaces met diverse vestigingen zoals Tech.Lounge bieden keuze in het woon-werkverkeer. Je kiest de vestiging bij jou in de buurt en werkt waar het voor jou het beste uitkomt.

De flexibele Tech.Lounge huurcontracten zijn bovendien een alternatief voor lange huurovereenkomsten. Of je nu een bureau huurt voor 1 of 2 dagen per week, of een goed uitgeruste ruimte voor je ontmoetingen met klanten, coworking-ruimtes bieden een oplossing in eender welke situatie.

Staat je onderneming op uitbreiden of krimpen? In onzekere Covid-19 tijden zijn veel bedrijven aan herstructurering toe. Gelukkig zijn de coworking ruimtes volledig flexibel. Bij uitbreiding of krimp van je personeel moet je geen andere locatie huren of je zorgen maken over het meubilair en de uitrusting.

02 21 picture3

 


Maak kennis met de coworking spaces Tech.Lounge Brussel en Tech.Lounge Antwerpen!

11 20 video recording picture 2

Bij Tech.Lounge bieden we comfortabele en goed uitgeruste coworking ruimtes in Antwerpen & Brussel.
Meer info? Ontdek coworking Tech.Lounge via marketing@bluepoint.be of bel naar: +32 2 706 88 00. 

Op 1 januari 2022 verhuisden we naar een nieuwe locatie in het business center BluePoint te Berchem. Het management team van CSM Ingredients Benelux (BE) BV koos voor een andere aanpak van werken. Door de pandemie moesten we met z’n allen veel thuiswerken. Het was dan ook een goed momentum om te verhuizen naar een kleinere locatie. Die switch naar Tech.Lounge hebben we ons nog geen minuut beklaagd: weg uit de drukke haven en vanaf nu werken op een groenere locatie! 

Judith Fordyn
CSM Ingredients

Toon meer