Coworking space Tech.Lounge zet je inspiratie op scherp

Coworking space Tech.Lounge zet je inspiratie op scherp


 

De ene werkplek is de andere niet, dat weet iedereen. Net als een goede voorbereiding heeft ook de omgeving een sterke impact op het resultaat van je arbeid. Zoek je een hightech werkomgeving die jouw geest en die van je projectteam openzet? Een off-site locatie om je bedrijfsstrategie te bespreken? Coworking space Tech.Lounge ademt creativiteit en biedt alle technologie voor een bijeenkomst mét ROI!

Tech.Lounge prikkelt de zintuigen als ‘creatieve hub’

Off-site de hoofden bij elkaar steken helpt om samen een project uit te werken. De creatieve omgeving bij coworking space Tech.Lounge zorgt voor een energieke start van je overleg, prikkelt de nieuwsgierigheid en zorgt voor inspiratie. Boek nu jouw werkplek met meeting room bij Tech.Lounge Antwerpen of Brussel. Ideaal voor:

 • Voorbereiding en uitwerking van een project
 • Brainstorm met je team over strategie en aanpak
 • Centraal overleg met teamleiders, afdelingshoofden, locatieverantwoordelijken, …
 • Meeting met externe verkopers, consultants, leveranciers, adviseurs, …
 • Teambuilding
Vraag hier je offerte

 

De creatieve omgeving bij coworking space Tech.Lounge

 

Weg van kantoor = creatieve coworking

Het is bewezen dat mensen op een off-site locatie de neiging hebben om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en actief deel te nemen aan een overleg. Even weg uit de routine en de dagelijkse dingen loslaten, worden als bijzonder verfrissend ervaren en garanderen creatieve coworking.

Waarom werken en vergaderen bij Tech.Lounge inspireren:

 1. Buitenshuis overleg geeft een gevoel van belangrijkheid

  Een verandering van locatie kan onverwachte en indrukwekkende resultaten opleveren. De deelnemers komen beter voorbereid en willen zich meer inzetten dan wanneer je steeds dezelfde omgeving gebruikt.

   

 2. Coworking space Tech.Lounge stimuleert de creativiteit

  Een verandering van fysieke omgeving kan een enorm verschil maken bij het brainstormen over nieuwe ideeën. Als je hiervoor altijd dezelfde werkruimte gebruikt, ontneem je de hersenen deze stimulans.

   

 3. Er gaat niets boven face-to-face netwerken

  Samen in dezelfde ruimte zitten is echt belangrijk. Je kan non-verbale signalen oppikken die gemakkelijk gemist worden bij een online of telefonische chat.

   

Hightech werken in een creatieve hub

De hoogtechnologische infrastructuur van Tech.Lounge en de tech uitstraling stimuleren de inzet en de creativiteit:

Hightech werken in een creatieve hub

 

Digitale brainstorming arena

De Tech.Lounge brainstorming arena is een cirkelvormige ruimte met alle moderne technologie voor brainstormingsessies. Je hoeft hier dus  geen post-its te gebruiken: de smartphone voert de toon. Eyecatcher is een groot touchscreen dat meerdere personen gelijktijdig kunnen bedienen.

Minstens zo revolutionair: personen die niet aanwezig zijn in de ruimte zelf, kunnen vanop afstand interactief deelnemen en het touchscreen mee aansturen. Het inventieve systeem biedt namelijk geïntegreerde mogelijkheden voor videoconferencing met uitstekende audiokwaliteit.

 

Digitale brainstorming arena

 

Maak kennis met de Tech.Lounge coworking community

Wie zei ook weer dat de beste ideeën tijdens een ontspannend moment komen? Onze Tech.Lounges hebben biljarts, een foodtruck, informele zithoeken en lounges. Ideaal voor een rustmoment of een informeel praatje met je collega’s of de andere zakenmensen en coworkers van de Tech.Lounge coworking community.

Wil je samenwerken in een hightech omgeving om je ideeën naar een hoger niveau te tillen?

Tech.Lounge Brussel en Tech.Lounge Antwerpen liggen beide aan de rand van de stad en hebben een ruime parking. Maak kennis met onze tech faciliteiten van Tech.Lounge via marketing@bluepoint.be of bel naar: +32 2 706 88 00.

Tech.Lounge respecteert de sociale afstand. Onze cateringconcepten zijn veilig en wij hebben geïnvesteerd in alle betrouwbare hulpmiddelen om veilig te kunnen vergaderen.

The Tech.Lounge offers the personal space, safety and hygiene that the new working reality demands while maintaining the office's social function.
It is a cosy place to be with many supporting facilities such as meeting rooms, a classroom and a Do-IT-Yourself recording studio.
We also enjoy a first-class service from the administrative and technical BluePoint staff.

Cathy Suykens
Cyber Security Coalition asbl/vzw

Toon meer