Coworking community managers Elke en Kathleen

Maak kennis: coworking community managers Elke en Kathleen


Coworking, dat is werken op een externe locatie vol inspiratie, dat is samen werken in een shared office (open ruimte), dat is andere mensen leren kennen en aan toffe community events deelnemen. Maar wie zorgt voor de praktische organisatie achter de schermen? Maak kennis met de Tech.Lounge community managers, voor één keer uit de schaduw.

Van start-up tot doorgewinterde ondernemer en van kmo tot multinational. Allen voelen ze zich als een vis in het water in de coworking spaces van Tech.Lounge. Dat is in niet geringe mate te danken aan Elke en Kathleen. Zij zorgen ervoor dat onze coworkers in Tech.Lounge Antwerpen en Brussel zich thuisvoelen en op hun wenken worden bediend.

Eén dag gratis coworking

 

Aanspreekpunt voor coworking business

Community managers Elke (Tech.Lounge Antwerpen) en Kathleen (Tech.Lounge Brussel) laten onze coworkers kennismaken met alle faciliteiten. Als aanspreekpunt zorgen ze ervoor dat coworkers zich helemaal kunnen focussen op hun business. Op een plek waar ze 100% productief en creatief kunnen zijn.

Toffe community events

Dat de dames voor leven in de coworking brouwerij zorgen, is maar een understatement. Met interessante thema's en sprekers organiseren ze community events met tips om beter te werken en ondernemingen te laten groeien. In een gezellige sfeer worden dingen geleerd en is er ruimte voor nieuwe contacten. Profiteer ten volle van onze Tech.Lounge community events!

Schrijf je nu in: Smartphone fotografie

 

De superbes événements destinés à la communauté

 

Volg ons op social media

Als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat Tech.Lounge ook virtueel leeft. Een filmpje op Facebook, een review op LinkedIn of een Instagram sfeerbeeld. Naast de gebruikelijke organisatorische taken zijn Elke en Kathleen in de weer om onze Antwerpse en Brusselse coworking spaces van hun ‘schoonste’ kant te laten zien.

→ Tech.Lounge Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter

Coworking in een shared office: werk en privé scheiden

Op afstand werken, zonder een vast kantoor dus, hoeft niet per se vanaf thuis te gebeuren. Werken in een coworking space of shared office is een perfect alternatief. Meer nog, coworking op een externe locatie helpt om je werk van je privé te scheiden.

Wat maakt werken in een shared office zo populair?

  • Je maakt onderscheid tussen werk en privé
  • Je hebt meer controle en flexibiliteit
  • Je werkt in ruimtes die gemaakt zijn om geconcentreerd te werken
  • Je maakt deel uit van een coworking community
  • Je werkt in een aangename omgeving: natuurlijk licht, ergonomisch meubilair, koffie en andere voorzieningen
  • Je hebt toegang tot meeting rooms en ontspanningszones

Lees de ervaringen van onze coworkers

Unieke coworking voor iedereen

Veel mensen denken dat coworking enkel is weggelegd voor start-ups. Dat is niet zo. Bij Tech.Lounge vind je zowel starters en freelancers als scale-ups en gevestigde bedrijven uit diverse sectoren. Deze mix resulteert in een unieke werkomgeving waar coworkers elkaar helpen en inspireren.

Wat maakt coworking bij Tech.Lounge nu zo speciaal?

Tech.Lounge biedt makkelijk bereikbare, technologische coworking spaces net buiten de stad. Je vindt er alle faciliteiten voor een zorgeloze werkdag: fiets- en autoparking, receptie, dakterras, tuin, plug and play, wifi en andere kantoordiensten, gratis koffie, toegangsbeveiliging, badkamer en douches, postverwerking en vergaderzalen. En uiteraard staan onze community managers klaar voor alle vragen.

Bekijk de Tech.Lounge coworking faciliteiten. Ze zijn inbegrepen in jouw coworking abonnement. Zo elimineer je de overheadkosten van een vast kantoor.

Coworking = flexibele werkplek = afgestemd op jouw groei

Bij Tech.Lounge werk je flexibel. Wie bijvoorbeeld zijn bedrijf runt vanuit de woonkamer maar een professionele ruimte met een zakelijk adres zoekt, kan beginnen met het huren van een virtueel kantoor.

Zit het bedrijf vervolgens in een groeifase, dan stap je over naar een formule met flexibele coworking plekken, eventueel aangevuld met een of meerdere vaste kantoren. Onze community managers zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste formule.

Met een Tech. Lounge abonnement heb je toegang tot onze coworking spaces in Antwerpen en Brussel. Verhoog je productiviteit met onze flexibele coworking formules!

Meer info over Tech.Lounge: via marketing@bluepoint.be of bel naar: +32 2 706 88 00.

Wanneer je lid wordt van Tech.Lounge, heb je toegang tot zowel onze coworking space in Antwerpen als onze coworking space in Brussel.

 

“Een dag bij Tech.Lounge is nooit dezelfde. Zalig om mensen zich thuis te laten voelen!”

Elke Waterschoot, Community Manager au Tech.Lounge d’Anvers

Elke Waterschoot, Community Manager Tech.Lounge Antwerpen

  • Wie ik ben: gestructureerd, mensen-mens, leergierig, enthousiast
  • Hobby's: sport, fotografie, social media, zelfontplooiing

“Geweldig om op deze aangename tech-plek te kunnen werken. Ik hou van de informele babbels en de relaties met coworkers en huurders.”

Kathleen Van Genechten, Business Centre Sales Officer et Community Manager au Tech.Lounge de Bruxelles

Kathleen Van Genechten, Business Centre Sales Officer en Community Manager Tech.Lounge Brussel

Wie ik ben: georganiseerd, open minded, hands-on, altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze collega's en huurders

Hobby's: sport, Spaans

Contact your community manager!

Op 1 januari 2022 verhuisden we naar een nieuwe locatie in het business center BluePoint te Berchem. Het management team van CSM Ingredients Benelux (BE) BV koos voor een andere aanpak van werken. Door de pandemie moesten we met z’n allen veel thuiswerken. Het was dan ook een goed momentum om te verhuizen naar een kleinere locatie. Die switch naar Tech.Lounge hebben we ons nog geen minuut beklaagd: weg uit de drukke haven en vanaf nu werken op een groenere locatie! 

Judith Fordyn
CSM Ingredients

Toon meer