Coworking space

Coworking space Tech.Lounge: da’s meer dan (alleen) werken!


Als zelfstandige ondernemer, start-up of medewerker van een bedrijf altijd alleen aan je keukentafel werken? Daar zijn we in 2022 klaar mee. Veel beter voor je motivatie, een pak socialer én bovendien ook efficiënter: werken in de coworking spaces “Tech.Lounge” in BluePoint Brussel of Antwerpen. Daar heb je niet alleen een fijne werkplek met alle comfort, maar ook hoogtechnologische snufjes en extra ruimtes om jou te ondersteunen tijdens het werken. 

Samen naar een betere focus!

Verschillende studies hebben het al bewezen en wij kunnen het er enkel mee eens zijn: door je te omringen met andere mensen die aan het werk zijn, verbetert je focus op je eigen werk. Omdat je in een coworking space allemaal hetzelfde doel hebt - namelijk “werken”- ontstaat er een soort gemeenschapsgevoel. En dat kan je concentratie écht ten goede komen!

Bovendien kan coworking je helpen bij het behouden van een balans tussen werk en privé. Omdat je naar een plek gaat met als doel om te werken, hoef je je laptop thuis niet te openen in je ‘privéruimte’. Je hebt dus m.a.w. een dedicated ‘werk’-ruimte die afgescheiden is van je ‘ontspan’-ruimte.

10 22 coworking picture1

Tech.Lounge Antwerpen en Brussel: een (hoog)technologisch streepje voor

Nog zo’n handige extra voor coworkers in de  Tech.Lounge? Je kan gebruik maken van heel wat vooruitstrevende, technologische ruimtes en faciliteiten die jou bij je werk ondersteunen.

Staat er bijvoorbeeld een belangrijke (online) meeting op de planning? Dan huur je makkelijk één van de meetingruimtes die uitgedost zijn met de allernieuwste technologie zodat jij er makkelijk kan vergaderen in alle comfort. Videobellen? Iets presenteren? Of misschien neem je deel aan een webinar? In de Tech.Lounge zorgen we voor de nodige technologische faciliteiten.

Maar ook voor wie graag eens iets nieuws uitprobeert - bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden - kan terecht in de  Tech.Lounge. Je vindt in onze  coworking spaces een hypermoderne videoruimte, een splinternieuwe podcast studio en meer. En je kan er vragen om extra begeleiding indien nodig! 

Bekijk hier de Tech.Lounge prijzen

Bouw je netwerk op van aan je bureau

Last but not least: nog zo een niet te onderschatten troef die coworken jou biedt als ondernemer? De mogelijkheid om uitgebreid te netwerken - je vindt in een coworking space namelijk bij wijze van spreken potentiële partners, klanten en stakeholders slechts één bureau bij het jouwe vandaan.

Een babbeltje slaan tijdens de lunch? Of deelnemen aan één van de gezellige community events? In de Tech.Lounge Antwerpen en Brussel is netwerken nooit ver weg!

 

10 22 coworking picture2

Zelf komen coworken in de Tech.Lounge van BluePoint?
Dit mag je verwachten!

 • Locatie in een groene omgeving, buiten de lage emissiezone (ELZ) voor voertuigen.
 • Parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische wagens
 • Overdekte fietsenstalling
 • Centrale receptie voor bezoekers en leveringen
 • Hogesnelheidsinternet
 • Gratis koffie en water
 • On-site vergader- en evenementenzalen met cateringdienst
 • High-tech brainstorming lounge voor nieuwe projecten
 • Ontspanningszones met TV-hoek & open haard
 • Gaming zone met biljart
 • Trendy dakterras of tuin

Heb je interesse om te komen coworken? Neem dan zeker contact op!

 

Dit vind je misschien ook interessant…

 

Volg je ons al op social media? 
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

Positive Thinking Company voelt zich al een aantal jaren thuis bij Tech Lounge/ Bluepoint in Antwerpen. Een gezellige en multifunctionele ontvangstlocatie, met een ideale ligging & up-to-date accommodatie. Daarbovenop hebben ze ook een tof & behulpzaam team. Wij zijn dus een tevreden partner.

Mattias Van de Poel
Positive Thinking Company

Toon meer