Coworking space

Coworken bij Tech.Lounge? Dit zijn de 10 grootste voordelen!


Freelancers, start-ups, kleine bedrijven maar ook: grote bedrijven die bereikbare en flexibele werkplekken zoeken … Onze coworking space brengt verschillende mensen van verschillende ondernemingen in verschillende sectoren samen - en dat heeft zo zijn voordelen! We lichten voor jou de 10 grootste voordelen toe.

 

 Kom jij mee werken in onze coworking space?

 

Netwerken, netwerken, netwerken

Wie coworking space zegt, zegt ook automatisch: connecties leggen. Ongeacht in welke branche jij namelijk werkt, kan het altijd handig zijn om connecties te leggen met mensen binnen en buiten je sector. Een software developer nodig? Vraag even rond! Of zoek je misschien iemand die iets kent van marketing of webdesign? Ook die vind je vast terug!

 

Met z’n allen werken zorgt voor betere concentratie!

Studies bewijzen het, en wij stemmen er volmondig mee in: als je niet alleen werkt, maar werkt met andere mensen rond je heen (ook al doen zij iets totaal anders) - werk je dikwijls beter. Dat heeft te maken met het feit dat elke coworker ter plekke is met een gemeenschappelijk doel: werken!

 

women coworking

 

Coworking is kostenefficiënter

Coworken = goed voor de portemonnee. Via onze specifieke tariefformules kan je namelijk nagaan hoe je de coworking op jouw maat kan gebruiken. En dan betaal je dus ook op maat! Zoek je bijvoorbeeld een flex desk? Dan betaal je slechts 295 euro per maand – all-in. Maar ook onze dagpassen van 30 euro zijn érg in trek!

 

Coworken bij Tech.Lounge = profiteren van allerlei technische snufjes

Een bedrijfsvideo opnemen, een podcast maken, supersnelle wifi gebruiken, maar ook: een vergaderruimte huren met alles erop en eraan? In onze coworking spaces is het niet alleen mogelijk, het is ook nog eens makkelijk! Omgeven door alle mogelijke technische comfort, wordt samenwerken zo nog leuker.

 

Neem deel aan community events

Bij Tech.Lounge willen we ervoor zorgen dat onze coworkers een echt gemeenschapsgevoel krijgen. Daarom organiseren we regelmatig allerhande soorten evenementen. Van een sportieve avond tot een talk over vrouwen in de zakenwereld? Alles passeert de revue! En euh… Dat zorgt nog eens voor interessant netwerken ook!

community event coworking space

 

Een makkelijk bereikbaar business center aan de rand van de stad

Vlot parkeren in de ondergrondse parking, uitgebreid onthaald worden, dineren in het bedrijfsrestaurant (Tech.Lounge Brussel), omringd worden door een erg modern en professioneel ogend interieur: je klanten zullen vast onder de indruk zijn van onze vestigingen! En dat komt jouw image uiteraard alleen maar ten goede.

 

De juiste ruimte voor elke gelegenheid

Je kan bij Tech.Lounge niet alleen deelnemen aan community-evenementen, je kan er ook je eigen evenementen organiseren! Zo hebben we een digitale brainstorm ruimte ter beschikking, en kan je er bijvoorbeeld ook opleidingen geven in onze classroom of the future. Of je kan er moeiteloos een netwerkbijeenkomst, workshop of congres organiseren in één van de vele zalen van het BluePoint Congres Center!

brainstorming

 

 

Werk in Brussel of Antwerpen met hetzelfde abonnement

Netwerken en zakendoen doe je liefst overal! Daarom kan je in onze Tech.Lounge coworking spaces in Antwerpen en Brussel binnen met hetzelfde abonnement. Woon je dus in Antwerpen maar heb je een belangrijke vergadering in Brussel op de planning? Geen probleem - achteraf werk je aan de rand van Brussel nog rustig even verder.

 

Ontspanning op tijd en stond!

Wie hard werkt, moet ook tijd krijgen om te ontspannen! Maak gebruik van de vele ontspanningsmogelijkheden (foodtruck, biljart, zithoek met tv en open haard, gaming, …). Onze prachtige tuin en terrassen zijn dan de ideale plekken om op adem te komen tijdens je lunch of pauze. Neem er een heerlijk gerecht uit ons restaurant bij, en het plaatje is compleet!

relaxation area coworking space

 

Probeer het gratis uit!

Overtuigd van de voordelen van onze Tech.Lounge coworking spaces? Je kan ze gratis komen testen tijdens een proefdag, indien jij dat graag wil!  Zo zie je meteen of onze ruimtes een goede match zijn voor jou en je bedrijf.

 

Boek hier jouw gratis proefdag! 


Kom je graag vrijblijvend langs om met je eigen ogen je toekomstige kantoor te beoordelen? Prima, we maken met plezier tijd voor al je vragen. Laat van je horen via deze link, of neem contact op via +32 2 706 88 00. Tot gauw!

 

Dit vind je misschien ook interessant…

 

Volg je ons al op social media? 
→ Tech.Lounge FacebookLinkedinInstagram and Twitter

The Tech.Lounge offers the personal space, safety and hygiene that the new working reality demands while maintaining the office's social function.
It is a cosy place to be with many supporting facilities such as meeting rooms, a classroom and a Do-IT-Yourself recording studio.
We also enjoy a first-class service from the administrative and technical BluePoint staff.

Cathy Suykens
Cyber Security Coalition asbl/vzw

Toon meer