Interactive Talk: Female Entrepreneurship!

14
jan
2020

Interactive talk: female entrepreneurship

 

"Katrien Sterckx van Table in a box, An De May van Butterfly Moments en Anouk De Prins van Hejsan Hoppsan stapten alle drie in het ondernemerschap. Niets speciaal, zou je zo kunnen zeggen. Maar wat als je hiervoor een โ€˜gouden kooiโ€™ van een topfunctie met topsalaris, zekerheid en stabiliteit achterlaat? Een boeiende uiteenzetting voor zowel vrouwen als mannen! ๐Ÿ˜‰
 
 
Deze drie powervrouwen hebben elk hun bijzonder ondernemingsverhaal over waarom ze voor het ondernemerschap kozen en hoe ze hun eerste jaar als female entrepreneur hebben ervaren. Ze gaan met jou in gesprek over het jonge ondernemerschap. Een interactieve talk over het loslaten van zekerheden en het duiken in het onbekende."
 
 

๐—ž๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ธ๐˜… โ€” ๐—ง๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ ๐—ฏ๐—ผ๐˜…
Katrien gaf haar carriรจre in consulting op om haar passies na te streven: mensen samenbrengen, events organiseren & tafels decoreren. Wat startte als enkele tafeldeco-workshops, groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat pakketjes voor tafeldecoratie thuisbezorgt.

 ๐—”๐—ป๐—ผ๐˜‚๐—ธ ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐˜€ - ๐—›๐—ฒ๐—ท๐˜€๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐˜€๐—ฎ๐—ป
Anouk ging met haar zaak van start omdat ze al jaren iets wilde doen waar ik ze haar passie in kwijt kon. Bij Hejsan Hoppsan vind je betaalbare, vrolijke Scandinavische kinderkleding voor de snelle groeiers. Hejsan is eigenlijk gewoon simpelweg โ€œhalloโ€ in het Zweeds. En Hejsan Hoppsan zelf is een kinderliedje. Een leuke en catchy naam voor deze zaak!

 ๐—”๐—ป ๐——๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐˜† โ€” ๐—•๐˜‚๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—น๐˜† ๐— ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€
An werd ooit benoemd als รฉรฉn van de โ€™40 beloftevolle managers onder 40โ€™ door Trends Magazine, maar gaf vorig jaar haar job als fiscaliste op om Butterfly Moments te starten. Haar bedrijf biedt unieke ervaringen aan happy koppels die bewust tijd willen investeren in elkaar, maar die niet eindeloos op zoek willen gaan naar de perfecte date.

 

8 11 photoshop flyer

 

Programma -  dinsdag 14 Januari 2020

19:30
Ontvangst met hapje en drankje
 
19:50
Voorstelling van BluePoint Antwerpen/Tech.Lounge Antwerpen - Voorstelling sprekers
 
20:00
Interactive Talk: Female Entrepreneurship
 
21:00-22:00
Networking met hapje en drankje en mogelijkheid tot rondleidingen
 
 
 

Bijkomende informatie:

 
- Dit is een gratis event. Registratie is wel verplicht. Opgelet: beperkt aantal plaatsen!
- Een digitale versie van uw registratie of het vermelden van uw naam is voldoende.
   U hoeft uw ticket niet af te drukken.
- BluePoint Antwerpen beschikt over een betalende ondergrondse parking.
   Ook voor het gebouw en in de omliggende straten kan u parkeren.
- Indien u bijkomende vragen heeft, stuur gerust een mailtje naar: elke.waterschoot@bluepoint.be
 
 

As a subsidiary of Orange Belgium, it is vital for us to have a base of operations in every region of the country, where we can receive our partners in complete freedom and give our employees the necessary support. Thanks to its enormous flexibility and versatility, TechLounge Antwerp has become an indispensable factor in our business concept!

Tim Willekens
Smart Services Network

Toon meer